Време е за дебат за управленските приоритети – такива, които

...
Време е за дебат за управленските приоритети – такива, които
Коментари Харесай

Румен Петков критикува Радев заради Кацаров, призова за дебат за управленски приоритети

Време е за спор за управническите цели – такива, които сплотяват нацията, цели, които могат да подсигуряват разположеност във времето, общо позиции и политическа воля за тяхното решение и личен състав, който да ги осъществя. Това разяснява ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков пред медиите във Варна.

Според него, в листата на управническите цели преди всичко е Планът за възобновяване – тематика, която остана настрана от полемиките и в предходната предизборна акция, и през тази, предходна преди дни, уточни той. В целите се подрежда, енергийната сигурност, опазването на здравето. Румен Петков отдели особено внимание на въпроса за българската енергетика.
 От АБВ оповестиха целите си в новия парламент От АБВ оповестиха целите си в новия парламент
Социалната политика и енергийната сигурност ще са измежду главните акценти в работата на Владимир Маринов, зам.-председател на Политическа партия АБВ и к...

„ Министърът на енергетиката се държи по този начин, като че ли „ Булгартрансгаз “ са му портмоне. Той се държи като човек на ръчно ръководство от „ Ай Си Джи Би “. Такова изтощение и безгръбначие, каквото това създание показва, не съм допускал, че може да има. Той даде период на енергийния холдинг до 9 юли да уволни управлението на „ Булгартрансгаз “. Нищо такова не се случи. Енергийният холдинг на „ Булгартрансгаз “ демонстрираха, че гледат на него като на използвана салфетка. „ Ай Си Джи Би “ – обществено сме говорили доста пъти за осакатяването на плана „ Комотини-Стара Загора “, от плана са отрязани две звена, които възлизат на обща стойност 9 млн. евро, само че цената на плана продължава да е същата “.

Сред образците за безпорядък в енергетиката Петков уточни заема, възложен на „ Булгартрансгаз “ от Българската банка за развитие(финансова институция, чиято роля е да подкрепя дребния и междинен бизнес) в размер на 150 милиона лв., без глоба на КЕВР и мълчанието на министъра на стопанската система по тематиката. Председателят на АБВ заяви, че в околните седмици на „ Булгартрансгаз “ ще бъдат наложени наказания в размер на към 400 хиляди лева и добави, че министърът на стопанската система е директен участник в тези груби нарушавания.

В коментара си за събитията вследствие на парламентарния избор, Румен Петков съобщи, че министър председателят не трябва да бъде партиен водач. Пред медиите във Варна той разяснява, съществуването на последователност сред държавните управления на Борисов и държавното управление на Радев по същина.

" Христо Иванов беше министър на правораздаването. Той е изключен от адвокатския съюз. Значи той е някакъв юнак на свободна процедура и не може да бъде юрист. Знам единствено, че хвърля големи пари за билбордове и политическа реклама.
 Румен Петков: Грабежът в енергетиката се движи с цялостна мощ в съучастничество с отрасловия министър Румен Петков: Грабежът в енергетиката се движи с цялостна мощ в съучастничество с отрасловия министър
Грабежът в енергетиката се движи с цялостна мощ в съучастничество с министъра на енергетиката. Това съобщи пред публицисти водачът на АБВ Румен...

Стойчо Кацаров е изключен от БЛС и става министър на опазването на здравето. Един човек, който е изритан от гилдията му, става министър на опазването на здравето – най-чувствителният бранш в България години наред. Човекът, който измисли тези пътеки и направи здравето стока, сега ще прави промяна. Христо Иванов докара правосъдната система до това състояние, а този, който ни подари с това опазване на здравето на унищожени лечебни заведения, в този момент ще реформира опазването на здравето. Има неща, които не ги ли виждаме в точния момент, банкрутите стават въпрос на осъзната нужда на страната. В съпоставяне с всички министри на опазването на здравето, включително събирани по бензиностанции, от финансовото министерство, оттук-оттам, Стойчо Кацаров е здравният министър, който е виждал минимум пациенти в живота си. Тези неща би трябвало да се видят. За страдание президентът не ги вижда. Той трябваше да ги смени тези министри. Това е държавното управление на България, което не предстои на парламентарен надзор, само че с всички останали пълномощия и отговорности ", заключи Петков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР