Време е за анализи и равносметки. Изборите произведоха сходна конструкция

...
Време е за анализи и равносметки. Изборите произведоха сходна конструкция
Коментари Харесай

Карадайъ: Не искаме да сме с ГЕРБ и с управлявалите през последната година и половина

Време е за разбори и равносметки. Изборите създадоха сходна структура на Народното събрание, като никого не овласти да сформира еднопартийно държавно управление. Народът още веднъж потвърди, че е умен. Вместо опълчване, народът предпостави разговор, обединяване, съединяване.

Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

" Уроците не са научени, за следващ път се видя. Основната част от политиците не съумяха да обяснят на хората какви политики им оферират. Липса на разговор в обществото и институциите е несъмнено изискване за рецесия и разпад, добави Карадайъ. Готови сме на разговор в името на жителите. Доказали сме, че можем да мислим дълготрайно ", уточни той.

" Ако политиците и партиите не си дадем сметка за заплахите пред страната ни и не създадем нужното да има разговор, рискуваме бъдещето на страната. Отговорността ни би трябвало да е на равнище, с цел да се оправим дружно. Правителство с ясна стратегия и периоди, с поддръжката на всички виновни партии е път към триумфа. Да седнем на масата на договарянията, акцентира Карадайъ. През последните 12 година само Движение за права и свободи беше същинска съпротива на ГЕРБ. Ние не желаеме да сме с ГЕРБ, не желаеме да сме с управлявалите през последната година и половина. Последните окрадоха парите на всички ни, завещаха ни по 15 милиарда дълг на всяка година, нечувано в историята на България ", сподели Карадайъ.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР