Време е за анализи и равносметки. Изборите произведоха сходна конструкция

...
Време е за анализи и равносметки. Изборите произведоха сходна конструкция
Коментари Харесай

Карадайъ: Не искаме да сме с ГЕРБ и с управлявалите през последната година и половина

Време е за разбори и равносметки. Изборите създадоха сходна структура на Народното събрание, като никого не овласти да сформира еднопартийно държавно управление. Народът още веднъж потвърди, че е умен. Вместо опълчване, народът предпостави разговор, обединяване, съединяване. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Уроците не са научени, за следващ път се видя. Основната част от политиците не съумяха да обяснят на хората какви политики им оферират. Липса на разговор в обществото и институциите е несъмнено изискване за рецесия и разпад, добави Карадайъ. Готови сме на разговор в името на жителите. Доказали сме, че можем да мислим дълготрайно, уточни той.

Ако политиците и партиите не си дадем сметка за заплахите пред страната ни и не създадем нужното да има разговор, рискуваме бъдещето на страната. Отговорността ни би трябвало да е на равнище, с цел да се оправим дружно. Правителство с ясна стратегия и периоди, с поддръжката на всички виновни партии е път към триумфа. Да седнем на масата на договарянията, акцентира Карадайъ. През последните 12 година само Движение за права и свободи беше същинска съпротива на ГЕРБ. Ние не желаеме да сме с ГЕРБ, не желаеме да сме с управлявалите през последната година и половина. Последните окрадоха парите на всички ни, завещаха ни по 15 милиарда дълг на всяка година, нечувано в историята на България, сподели Карадайъ. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР