Време е за 1/8-финалите! Световното първенство навлиза в най-интересната си

...
Време е за 1/8-финалите! Световното първенство навлиза в най-интересната си
Коментари Харесай

Франция и Аржентина откриват 1/8-финалите

Време е за 1/8-финалите! Световното състезание навлиза в най-интересната си част, а началото на директните елиминации ще сложат Франция и Аржентина в 17 ч. Вторият 1/8-финал е от 21 ч. сред Уругвай и Португалия .

Лионел Меси и компания едвам преодоляхат групите. Драмата при тях бе голяма. В последния си мач гаучосите победиха мъчно Нигерия с 2:1 и се възползваха от триумфа на Хърватия над Исландия , с цел да продължат напред.
Време е за огромните борби на мондиала (ВИДЕО) Куп върхове в груповата фаза на международното в Русия
По всяка възможност Хорхе Сампаоли ще пусне против петлите същите футболисти, които се оправиха с неуместните африканци. Очаква се офанзивата на отбора още веднъж да се води от Гонсало Игуаин и Лионел Меси, а под рамката на вратата да бъде Франко Армани .
Снимка: Reuters
За разлика от Аржентина, Франция стартира устойчиво, само че може да се каже, че спести сили в първите си три мача на Мондиал 2018. Момчетата на Дидие Дешан записаха две победи и едно тъждество в трета група, като позволиха единствено две попадения във вратата си.

Селекционерът на отбора разкри, че в отбрана ще разчита най-вече на играчите от испанското състезание, защото те са по-започнати с опциите на Меси. Голяма част от титулярите, които почиваха против Дания, също ще заемат местата си в единайсеторката на Франция.
Снимка: Reuters
Франция в никакъв случай не е отпадала на осминафинал на международни финали. В Бразилия отборът напусна конкуренцията на 1/4-финалите.

Аржентина нормално минава 1/8-финалите, а за последно отпадна на този стадий през 1994 година

Петлите имат единствено 2 победи в 11 мача против гаучосите. Южноамериканците са излизали спечелилите в шест случая.
Световно 2018: Кой против кого на 1/8-финалите Световният първенец е детрониран, само че изненадите надали ще свършат дотук
Вторият 1/8-финал от 21 ч. опълчва Уругвай и Португалия. Двубоят е в Сочи.
Снимка: Reuters
Селекционерът на Уругвай Оскар Табарес е изцяло наясно, че в случай че отборът му желае да продължи към топ 8, ще би трябвало да се оправи с Кристиано Роналдо .

Южноамериканците също ще имат своите шансове, защото разполагат с нападателите като Луис Суарес и Единсон Кавани .
Снимка: Reuters
Двата отбора имат единствено два мача между тях. Европейският първенец печели първия с 3:0 през 1966 година, а през 1972 година срещата приключва 1:1.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР