Време е украинските власти да осъзнаят, че няма да постигнат

...
Време е украинските власти да осъзнаят, че няма да постигнат
Коментари Харесай

Песков: Време е Киев да разбере, че няма да успее да спечели победа над Русия на бойното поле

Време е украинските управляващи да осъзнаят, че няма да реализират победа над Русия на бойното поле. Колкото по-скоро това се случи, толкоз по-бързо ще зародят предпоставките за спокойно споразумяване. Това сподели прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков, оповестяват съветски медии.

" Време е те управляващите в Киев да схванат, че няма да могат да завоюват на бойното поле. Колкото по-скоро схванат това, толкоз по-скоро могат да зародят предпоставки за споразумяване ", добави Песков.

Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков съобщи, че не трябва да се преувеличава смисъла за страната на последната резолюция на Европейския парламент, призоваваща за по-строги наказания против Русия.

„ Не бих преувеличавал смисъла на тази резолюция за нас, тя не е нито едното, нито другото. Има известна, да кажем, ферментация във връзка с глобите може да се види с невъоръжено око, мнозина виждат светлина и схващат, че, първо, глобите удрят самите тях. Второ, глобите, въпреки и да ни основават избрани проблеми, се оказаха не толкоз мъчителни, също така те ни подтикнаха да увеличим личния си капацитет. Те стартират да схващат това още повече: отразено в документи, в изказвания и по този начин нататък, и по този начин нататък ”, добави Песков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР