Време е тези тайни клубове, тези задкулисни договорки, тези влияния

...
Време е тези тайни клубове, тези задкулисни договорки, тези влияния
Коментари Харесай

Кирил Петков: Време е тези тайни клубове и задкулисни договорки да станат част от миналото

Време е тези секрети клубове, тези подмолни сделки, тези въздействия да станат част от предишното. Това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков във връзка настояването на ръководещото болшинство за основаване на краткотрайна комисия, която да откри всички обстоятелства към убийството на Мартин Божанов – Нотариуса.

" Това е една сериозна стъпка, по която това нещо да стартира. Първото нещо е да се пуснат светлините, да се види цялата истина по този проблем, само че този проблем виждаме, че не е индивидуален. Това е систематичен проблем, който би трябвало да бъде решен “, безапелационен бе Петков.

Според него, до момента в който службите не стартират да работят дейно, сходни случаи няма да могат да бъдат предтвратени: " Докато нямаме работещи служби, доста от тези подмолни неща, които се случват, нямаме късмет да предотвратим. Винаги сме след събитията и след убийството “.

" Обстоятелствата към тези подмолни събития в действителност са един огромен проблем, който е привързан. Радвам се, че този проблем излиза на повърхността, тъй като преди да го решим цялото общество би трябвало да каже " Стига толкоз “, сподели още съпредседателят на ПП-ДБ.

По тематиката за ротацията Кирил Петков сподели, че от ПП-ДБ още не са виждали оценката за министрите, която Денков и Габриел би трябвало да изготвят. Той обаче регистрира като позитив механизмът, по който се дефинира свършеното от изпълнителната власт досега, като залог за продължаването на работата на обособените персони в кабинета и след ротацията.

" България се трансформира. Това са дребните стъпки, с които България се трансформира ", добави той.


 

FaceBookTwitterPinterest

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР