Време е Тереза Мей да каже на нацията: Брекзит не

...
Време е Тереза Мей да каже на нацията: Брекзит не
Коментари Харесай

Пресаташето на Тони Блеър: Време е Тереза Мей да каже на нацията, че Брекзит е невъзможен

" Време е Тереза Мей да каже на нацията: Брекзит не може да се случи. "

Това написа в разбор за влиятелния " Гардиан " някогашният шеф по връзките на експремиера Тони Блеър - Алистър Кембъл.

Хардлайнерите в нейната партия ще вият от гняв, само че по-голямата част от страната ще приветства честността ѝ за следствията от Бекзит, счита Кембъл. В момента той е дипломат и създател на няколко неправителствни организации, които работят по здравни дела.

“Лидерството е битка с огромни провокации. Но Брекзит е най-голямото, което имаме от Втората международна война насам ", написа той.

“Първо, желая да обясня за какво гласувах за оставане. Защото макар всичките си неточности, Европейски Съюз е движи Европа и Обединеното кралство към положително. Вярвах, че бъдещият ни разцвет и сигурност, както и опциите за младежите, ще са по-добри, в случай че останем. Истината е, че в Европейски Съюз има доста неправилни неща. Не съм подведен. Но в случай че сме там, ще се борим за промяна ", счита Кембъл.

" Чувствам дълбока отговорност и желая да кажа цялостната истина, както аз я виждам. Не може да се случи. Не, няма по какъв начин. Дас, можете да крещите. Да изригнете. Но съм го гледал от всеки ъгъл и видях, че няма по какъв начин да се получи без да нанесе оргомни вреди на стопанската система ни, на виталния стандарт, на публичните услуги, на позициите ни в света. Цената е прекомерно висока ", обощава той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР