Време е - Шампионската лига отново е тук, но вече

...
Време е - Шампионската лига отново е тук, но вече
Коментари Харесай

Без фаворит в сблъсъка Милан - Нюкасъл

Време е - Шампионската лига още веднъж е тук, само че към този момент на стадий групова фаза. А първият ден от шампионата съответствува и с първите мачове от групата на гибелта, в която място откриха ПСЖ, Милан, Нюкасъл и Борусия Дортмунд.

МИЛАН - НЮКАСЪЛ (ДНЕС, 19.45 ЧАСА)

" Сан Сиро " тръпне в очакване на поправителния на Милан. След 1:5 в дербито с Интер, в този момент последователите са нетърпеливи да видят реакцията от отбора на Стефано Пиоли. До крушението в градското дерби " росонерите " бяха съвършени с 3 от 3 победи в Серия А. Очакванията са Пиоли да направи няколко промени в състава. В Милано в този момент идва Нюкасъл, не запомнил от дълго време възприятието да играе в най-комерсиалния клубен шампионат. " Свраките " идват, откакто преди малко съумяха да пресечен серия от 3 следващи провали след 1:0 над Брентфорд. Шоуто в този конфликт е обезпечено, а букмейкърите по този начин и не съумяха да дефинират любимец преди мача. 

ПРОГНОЗА: Х: 3.57

ПСЖ - БОРУСИЯ ДОРТМУНД (ДНЕС, 22 ЧАСА)

В Париж ПСЖ стартира следващия си поход с вярата за трофей, само че към този момент без огромния тризъбец Мбапе-Неймар-Меси. Единствен френският нападател остана край Айфеловата кула, макар че и неговото предпочитание бе да избяга от гранда от Лига 1. Негов треньор от началото на сезона е Луис Енрике, записал най-слабия старт, откогато Катар Спортс Инвестмънт е отпред на клуба - 8 точки от 5 кръга. В Дортмунд като че ли съумяха да преживеят разочарованието от изпуснатата купа напролет и до този миг са непобедени в Бундеслигата. 

Очакванията ни за този театър са свързани с попадения, шоу и конспирация до сетния момент.

ПРОГНОЗА: НАД 3 ГОЛА: 1.52

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР