Време е разумът да надделее. Българите очакват тези, които ще

...
Време е разумът да надделее. Българите очакват тези, които ще
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Време е разумът да надделее

Време е разсъдъкът да надделее. Българите чакат тези, които ще изпратят в 47-ото Народно заседание като свои избраници, да бъдат на висотата на гласуваната им отговорност. А тя е да обезпечат стабилността, която е толкоз нужна на страната. Политическата рецесия би трябвало да бъде преодоляна в името на оправянето с останалите – здравна, икономическа, обществена и енергийна. Това сподели ръководителят на Българска социалистическа партия – София Калоян Паргов във връзка идните на 14 ноември президентски и парламентарни избори, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

„ За Българска социалистическа партия честността, честността и справедливостта нямат опция. Доказала е, че е партията на разсъдъка и разговора, само че и на правилата в политиката “, посочи той.

Според Паргов силата на опита и желанието за смяна би трябвало да се слеят в едно цяло, с цел да се образува болшинство, което да преведе страната през тежката зима. „ Затова са нужни работещ парламент, устойчиво ръководство и държавно управление, които да възстановят фундаментите, на които се основава правовата и обществена страна “, уточни водачът на столичните социалисти.

Той съобщи, че Българска социалистическа партия е подготвена да даде своя принос, който е синтезиран в проекта за първите 100 дни на новото ръководство на страната.

„ Можем да предложим редица рационални решения с друг обсег и небосвод, които както бързо да повлияят върху стопанската система, стандарта и качеството на живота на хората, по този начин и да слагат началото на нужните структурни промени “, безапелационен е Калоян Паргов.

Председателят на Българска социалистическа партия – София смята, че следващият рунд от борбата сред смяната и статуквото минава и през избора на държавен глава.

„ През последните 5 години президентът ген. Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова потвърдиха, че с праволинейност, увереност и отговорност пред нацията може да бъде реализирано доста. Те извършиха президентската институция със смисъл и наличие “, посочи Паргов и добави, че служебното държавно управление, с воля и решителност, е почнало демонтажа на властническия корупционен модел на ръководство, натрапен от Борисов и ГЕРБ.

По думите му е извънредно значимо хората да излязат и да гласоподават интензивно.

„ Само по този начин ще можем още на 14 ноември да се поздравим с победа на президентските избори и парламентарен резултат, който да подсигурява устойчиво ръководство. А Българска социалистическа партия ще бъде решителен фактор в него “, уверен е Калоян Паргов и прикани да се гласоподава с №6 за тандема Радев - Йотова и с №33 за претендентите на „ Българска социалистическа партия за България “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР