Време е политиците да решават реалните проблеми на хората, какъвто

...
Време е политиците да решават реалните проблеми на хората, какъвто
Коментари Харесай

Гешев: Време е политиците да решават проблемите на хората

Време е политиците да вземат решение действителните проблеми на хората, какъвто е взривът на престъпността, а не да ги задълбочават, стараейки се да овладеят политически правосъдната власт. Това написа основният прокурор Иван Гешев в Туитър.

Гешев изрази съпричастност към роднините и околните на " следващите потърпевши сътрудници от Министерство на вътрешните работи ".

Припомняме, че тази заран имаше следващ случай с мигранти, при който беше тежко ранен служител на реда, откакто бус с мигранти се блъсна в автомобил на полицията.

Това е следващият случай с полицейски чиновници и мигранти у нас за последните месеци.

В края на август, при опит да спрат рейс, цялостен с мигранти, животът си изгубиха служителите на реда Йордан Илиев и Атанас Градев. Това се случи в Бургас.

В началото на месец ноември българският служител на реда - младши контрольор Петър Бъчваров, бе погубен в граничната зона в землището на село Голям Дервент, на границата сред България и Турция, от изстрел, създаден непосредствено против него. Според следствието причинителите влезнали на територията на България през дупка в оградата и са стреляли и по българския граничен патрул.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР