Време е политиците да решават реалните проблеми на хората, какъвто

...
Време е политиците да решават реалните проблеми на хората, какъвто
Коментари Харесай

Гешев: Време е политиците да решават реалните проблеми на хората, а не да ги задълбочават

Време е политиците да вземат решение действителните проблеми на хората, какъвто е взривът на престъпността. А не да ги задълбочават, стараейки се да овладеят политически правосъдната власт. Това написа основният прокурор Иван Гешев в Туитър.
Прочетете още
Той показва съпричастност към роднините и околните на " следващите потърпевши сътрудници от Министерство на вътрешните работи ", по отношение на случая от тази заран, при който беше тежко ранен служител на реда, откакто бус с мигранти се блъсна в автомобил на полицията.

Припомняме, че служител на реда пострада при злополука на Околовръстното шосе, наоколо до Казичене и автомагистрала “Тракия ”, към 7 часа. Бус, ръководен от българин и пренасящ мигранти, се удари в спрял настрана на пътя полицейски автомобил. Раненият служител на реда е с тежка черепно-мозъчна контузия и с заплаха за живота. Пострадал е и водачът на буса. По случая е образувано досъдебно произвеждане. Заради инцидента оставки подадоха основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров и заместникът му Станимир Станев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР