Време е партийните централи да спрат да се месят в

...
Време е партийните централи да спрат да се месят в
Коментари Харесай

Григорова: Нинова работеше срещу БСП на местния вот

Време е партийните централи да спрат да се месят в работата на Столичния общински съвет. Това прикани в понеделник сутрив някогашната кандидатка за кмет на София, а в този момент общински консултант, Ваня Григорова по бТВ, откакто Българска социалистическа партия смъкна политическото си доверие от личните си общински съветници. Причината - поддръжката им за ръководител на СОС от ПП-ДБ (СС).

" Атаката от " Позитано " 20 към " Леге " не е вест ", акцентира Григорова, визирайки централите на столетницата и столичната ѝ организация. " Корнелия Нинова работеше против Българска социалистическа партия на локалните избори в София. "

По време на акцията лидерката на Българска социалистическа партия настояваше, че нямало никакви спорове сред Григорова и централата на партията. След изборите обаче подмятанията сред двете гладко се изостриха.

Григорова не пропусна да разяснява и новия блокаж на СОС - решението на регионалната администрация на София да анулира избора на ръководители и членове на комисии, в който ГЕРБ и Българска социалистическа партия заедно превзеха болшинството от тях. А ПП-ДБ (СС) останаха единствено с една - а съгласно нея желали всички.

" Не могат да вземат всички, не могат да вземат всички комисии, да имат председател на СОС и да упорстват да завладяват всички вероятни комисии. Важно е да има баланс и либерален надзор в общинския съвет ", настоя Григорова.

Тя не пропусна да подлага на критика и " Възраждане ", в която се правели на опозиционери, а в действителност с помощта на напъните на Костадинов Васил Терзиев бил определен за кмет на София. Как тъкмо е станало това - остава тайнственост.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР