Време е да вложим смисъл в думите народен представител -

...
Време е да вложим смисъл в думите народен представител -
Коментари Харесай

Кирил Петков: Време е да превъзмогнем егото си и за нулева толерантност към корупцията

Време е да вложим смисъл в думите депутат - да работим освен за своите гласоподаватели, само че и за целия български народ. Това съобщи водачът на Политическа партия Кирил Петков от парламентарната естрада на първото съвещание на 47-ото Народно заседание.

Прекалено дълго време депутатите преди нас не са си правили работата, по тази причина сме изправени пред съществени провокации. Навсякъде ни споделяха " върнете ни младежите в страната " през сълзи, уточни Петков.

Какво да кажем за болничното заведение в Ямбол, където носят хората с одеяла, или за моста, който чакат в Силистра, за хората във Видин, които чакат тунел под " Петрохан ", да не приказваме за заплахата от язовира в Монтана поради неремонтираната стена. В Пловдив толкоз ли не можахме да довършим едно кръгово кръстовище, какво да кажем за автомагистрала " Хемус ", цената на тока, околната среда, отпадъците? Къде са били народните представители? Било е лакомия, нарцисизъм и безгрижие ", сподели още той.

По думите му в скъпи коли не се возят бизнес водачи, а " хора, свързани с властта, които харчат умерено нашите налози, все едно е бащиния - това би трябвало да спре през днешния ден ".

" Нека всеки народен представител да каже " желая да бъда част от смяната, време е за нулева приемливост към корупцията ". Време е да превъзмогнем персоналното си его и да работим дружно, време е за просперираща България, която да бъде водач в района и за добросъседство. Време е за България, където възрастите могат да имат почтени старини. Време е за всички нас да си свършим работата ", безапелационен беше водачът на Политическа партия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР