Време е да влезем в управлението, защото винаги, когато е

...
Време е да влезем в управлението, защото винаги, когато е
Коментари Харесай

ДПС стартира мощно кампанията си, даде заявка за 4 депутатски мандата от Бургас

Време е да влезем в ръководството, тъй като постоянно, когато е било мъчно и комплицирано на сцената се е появявало Движението за права и свободи, подчертаха от партията 

4 мандата за област Бургас и 4-ма евродепутати. Това е задачата, която си сложиха от Движение за права и свободи при старта на акцията за Втори МИР. Символичното начало бе обещано през вчерашния ден на среща с актива, провела се в Айтос. Партията сподели, че е пределно мобилизирана, с цел да реализира най-хубавия си резултат, а водещи лица от Движението за права и свободи подчертаха, че се отваря историческа опция да са втора политическа мощ.

Нещо повече – Движение за права и свободи е с подготвеност да влезе в ръководството на страната, а структурите от района да дадат фрагменти за изпълнителната власт.

Водач на бургаската листа е безспорният престиж в Движението –. Той благодари за гласуваното доверие на почетния ръководител доктор Ахмед Доган, както и съпредседателите на партията – доцент Джевдет Чакъров и Делян Пеевски, както и на регионалното управление и кметовете на общини в района.

„ За мен е горделивост, че съм отпред на тази мощна листа. Осъзнавам отговорността, която поемам, тъй като ние би трябвало да създадем по този начин, че да върнем нашите деца да се върнат и развиват тук, тъй като те напуснаха рамките на България. Не по тяхно предпочитание, несъмнено. Ние желаеме да реализираме такива стандарти и тук, с цел да може те да си дойдат да са измежду нас. Това е нашата отговорност – да вдигнем стандарта на живот и нашите сънародници да се върнат в България “, сподели Севим Али.

Той акцентира, че изборите в този момент не са по виновност на Движение за права и свободи, тъй като партията направила и невъзможното през последните 10 месеца България да не попадне в хаоса и безвремието.

„ За страдание тези, които ни управляваха докараха в страната ни напрежение и опълчване. Представителите на Движение за права и свободи ще създадем всичко допустимо, с цел да спрем това безвремие, в което беше хвърлена България. Ще го създадем с безапелационната победа на Движението за права и свободи. Ще я реализираме с екипа, който е зад тила ми (визира листата, б.а.). Това са знаещи и можещи хора, с чудесно обучение, такива, които са измежду гласоподавателите си всеки ден “, добави той.

Водачът на Движение за права и свободи, който към този момент е част от тясното национално управление на партията – Централното оперативно бюро акцентира, че на България е нужна непоклатимост.

„ Винаги, когато е било мъчно и комплицирано на сцената се е появявало Движението за права и свободи. Убеден съм, че ще бъдем част от ръководството на страната ни, тъй като сме поръчител за мира и просперитета на България и районите. Видяхте, че през последните 10 месеца нямаше нито едно значимо решение, което да не е минало без наша поддръжка “, добави той.

Вижте още във видеото:



Вторият в листата, който към този момент натрупа добър парламентарен опит, откакто бе част от последните 4 Народно събрание уточни, че в Движение за права и свободи са обединени и сплотени, с цел да реализиран висок избирателен резултат. Реален е шансът ни на тези избори да бъдем втора политическа мощ, акцентира той.

Вижте още във видеото:



Третата – е едно от най-разпознаваемите лица на Движението за права и свободи в района, откакто бе част от 47-ото и 49-ото Народно събрание. Тя е част от новата вълна в партията – на добре готови фрагменти, които могат умерено да станат част и от изпълнителната власт.

„ През последните 3 години ние сме в политическа рецесия, едно безвремие, на което би трябвало да се постави край. Всичко е в наши ръце. Днес, България има потребност от качествено опазване на здравето, обучение, развиване на дребните обитаеми места. Ние от Движение за права и свободи споделяме, че сме подготвени да влезем в ръководството. Винаги, когато сме били във властта страната ни се е развивала стремително в икономическо отношение “, добави тя.

Вижте още във видеото:



Четвърти в листата е, ръководител на Общинския съвет в Сунгурларе. Амбициите на Движението са той да стане част от 50-ото Народно заседание.

„ Оптимист съм, тъй като виждам, че получаваме поддръжка и отвън обичайните региони за Движение за права и свободи. Вчера (в събота, б.а.) бяхме в Камено и там хората ни споделиха: „ Де да бяха и другите народни представители като Вас – близки до нас и познаващи проблемите ни “. Ако преди три години някои обединения идваха на власт с говорене против Движение за права и свободи, то през днешния ден виждаме, че тъкмо те губят доверие. Това е с помощта на положителната работа на групата на Движението за права и свободи, която свърши голяма работа. Всички видяха, че ние сме най-отговорната партия и без нас не може да има разцвет. Заради това съм уверен, че на тези избори ще се представим почтено и ще бъдем в ръководството на страната “, сподели Ружди Хаджен.

Вижте още във видеото:



Председателят на общинската конструкция на Движение за права и свободи в Поморие при избрани условия може да стане част от идващото Народно събрание. На откриването на акцията той уточни, че партията му постоянно е измежду хората и резултатите от идните избори ще го потвърдят.

Вижте още във видеото:



Шестият – младежкият водач на Движение за права и свободи от Поморие, който е младежи водач на регионалната конструкция. Той акцентира, че има вяра в триумфа и е уверен, че партията ще прати 4-ма народни представители от района в 50-ото Народно събрание.

Вижте още във видеото:



Александър Делчев е 7-ми в листата на Движение за права и свободи. Кандидат-депутатът уточни, че високо вдигнатата летва е реалистична цел предвид на все по-добрите резултати за партията. „ Колкото по-силна е групата на Движение за права и свободи в националния парламент, толкоз по-добре е за нашата страна. Това се видя в последните няколко месеца – всички решения, които усъвършенстваха статуса на българина, бяха инициирани или подкрепени от нашата партия “, сподели той.

Вижте още във видеото:



Осмото място е за бизнес дамата, която е част от структурите на Движението още от 1990-а година. „ Движение за права и свободи е една предвидима партия, която може да се гордее с млада и извънредно мощна листа. Вярвам в триумфа, тъй като познавам тези хора и знам на какво са способни “, съобщи Атилла.

Вижте още във видеото:


 Кметът на Сунгурларе Димитър Гавазов пожела триумф на мощния тим на ДПС  Ахмед Мехмед, кмет на община Руен, има вяра в положителния избирателен резултат   Бившият народен представител Несрин Узун (вляво) със Севим Али   Кметът на Трояново Димитър Николов (вляво), който е лидер на листата на Движение за права и свободи в Ямбол с доктор Зияд Ел Масри  Областният водач Мехмед Хамид със мощния тим на ДПС  Сабри Мехмедали - един от създателите на Движение за права и свободи пожела триумф на младата селекция, водена от Севим Али  Екипът на Движение за права и свободи в Поморие   Структурата на Движение за права и свободи в Бургас  Депутатът Севим Али с регионалния водач Мехмед Хамид  Това е единствено част от залата, в която нощес се събра активът на ДПС
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР