Време е да видим кои зодии са най-близки и предразположени

...
Време е да видим кои зодии са най-близки и предразположени
Коментари Харесай

Кои са най-добрите зодиакални приятели?

Време е да забележим кои зодии са най-близки и предразположени да са положителни другари от позиция на зодиака: 
ОВЕН + БЛИЗНАЦИ 
Приятелството сред Овен и Близнаци е доста динамично, само че има доста контрастност - нещо като два цвята в противоположните краища на цветното колело; доста разнообразни, само че работят безпроблемно дружно. Това дуо е пламенно и интелектуално мощно, което основава другарство, което знае какво желае и не се опасява да се съгласи. Комуникативните умения на Близнаците и подтикът им към независимост значи, че въпреки да й се наложи да направи своето, в никакъв случай няма да напусне Овена, чудейки се какво се случва. Що се отнася до Овена, тяхната автентичност и въодушевен дух значат, че в това другарство в никакъв случай няма отегчителен миг. Овенът е огнен знак, а Близнаците е въздушен знак, тъй че в това динамично дуо има доста поддръжка един за различен.
ТЕЛЕЦ + РАК 
Приятелството сред Телец и Рак е необикновено надеждно. Това са приятелите, които вършат проекти между тях и се придържат към тях, без значение какво се случва. Те са склонни да се гледат един различен (понякога даже без да осъзнават, че го правят), което основава другарство, което е може би най-стабилното от всички дуети на зодиакалния знак. Телец, земен знак, заземява и успокоява прочувствения Рак, до момента в който Ракът, водният знак, подхранва и се грижи за упорития Телец. И двата знака разчитат един на различен за връзка и сигурност; Телецът внася непрекъснато възприятие на сигурност в другарството, до момента в който Ракът се пробва да поддържа непрекъсната връзка.
ЛЪВ + ВЕЗНИ 
Лъв и Везни имат разнообразни характери, само че все пак се допълват доста добре. Между тези два знака има чудесна връзка, което е доста значимо - изключително когато и двамата вършат нещо свое. Безкрайната харизма на Везните и буйната природа на Лъв се преплитат, с цел да основат динамично, цветно дуо, което в никакъв случай не става скучно. Това другарство е взаимно и креативно, при което разликите сред Лъв и Везни работят единствено в тяхна изгода, вместо да ги раздират. Те знаят по какъв начин да се възхищават на качествата на другия и да се възползват от желанието си за живот и известност. Когато тези два знака са дружно, те са неудържима, магическа мощ.
ДЕВА  + КОЗИРОГ 
Девата и Козирогът са доста разумни и интелигентни. Но вместо да остави това да ги направи скучно дуо, то ги трансформира в няколко най-хубави другари, които да завладеят света. И двата зодиакални знака желаят доста от живота и ще създадат всичко належащо, с цел да го получат. Девата оказва помощ на Козирога да откри време да се любува на живота, до момента в който Козирогът оказва помощ на Девата да остане старателен и съсредоточен. И двамата са доста амбициозни във връзка с фантазиите си и защото и двамата са земни зодиакални знаци, те знаят по какъв начин да останат основателни и умни, с цел да реализиран тези фантазии. Успехът е неминуем и в двата живота на тези хороскопи, тъй че не е изненада, че те биха желали да се насладят на обилен, цялостен живот на разкош и благосъстояние. Въпреки това те знаят по какъв начин да употребяват главите си, с цел да вършат виновни избори, вместо да бъдат несериозни.
СКОРПИОН + РИБИ 
И Скорпионът, и Рибите са водни знаци, тъй че те освен знаят какъв брой е значимо да се научат по какъв начин да вършат взаимни отстъпки един за различен, само че и понякога да вървят по течението. Скорпионът оказва помощ на Рибите да се свържат с нейните фантазии и упоритости, до момента в който Рибите оказва помощ на Скорпиона да откри съпричастност и внимание. Тези зодии вършат динамичен дует, тъй като и двамата имат сходни ползи и се схващат добре. И двамата са необикновено дълбоки и прочувствени по природа, което единствено укрепва връзката им дружно, вместо да ги кара да бъдат прекомерно буйни, с цел да работят добре. Ако някое дуо е най-вероятно да има най-дълбоките корени, това е това.
СТРЕЛЕЦ + ВОДОЛЕЙ 
Иновативен и динамичен екип, Стрелец и Водолей са мощ, с която би трябвало да се има поради. Стрелец прави оценка непрекъснатата просветеност и нововъведения на Водолея, до момента в който Водолеят се възхищава от силата и усърдието на Стрелеца за живот. Сами те се занимават доста с тях, само че дружно те са като обичаното ви дуо за битка с престъпността, което рита задници всеки ден. И двамата са правилни и отдадени на основаването на другари, без значение какво е належащо. Може да наподобява, че два самостоятелни знака няма да работят, само че в действителност им харесва по този метод. Те знаят по какъв начин да виждат нещата от началото до края, което ги прави превъзходен екип в бизнеса и като другари. Ако има дуо, по-кооперативно и продуктивно от Стрелец и Водолей, то към момента не е открито.
Източник:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР