Време е да видим кои са 12-те успешни комбинации в

...
Време е да видим кои са 12-те успешни комбинации в
Коментари Харесай

12-те зодиакални двойки, които правят най-дълготрайни връзки

Време е да забележим кои са 12-те сполучливи комбинации в любовта по една класация която на драго сърце споделяме с вас. 
Овен и Везни
И двата знака обичат да поддържат връзка, да се забавляват и като че ли щракват на прочувствено равнище. Овенът може да бъде прям, само че Везните са задоволително дипломатични, с цел да изгладят всички тежки усеща, които могат да произтичат от нечувствителността на Овена. Везните са адаптивни и променливи, тъй че те могат да поддържат интереса на Овена. И двамата ще се борят за това, в което имат вяра и са политически дейни. 
Телец и Дева
Връзката сред Телец и Дева е построена върху честност и доверие. Няма подозрение, че нито един от двамата не е влезнал във връзката елементарно или леко - това несъмнено е развой от двете страни. Те ценят доверието и никой от тях няма да го даде свободно, то би трябвало да бъде извоювано. След като се сътвори здрава основа, връзките им единствено ще станат по-силни. Телецът е по-сърдечен и обичащ в някои връзки от Девата, само че точно този тип фокусирана обич кара Девата да процъфтява във връзката. Телецът зависи от Дева, с цел да поправя нещата и да ги прави по-добри. Когато Телецът изпадне в настойчиво въодушевление, Девата знае, че не се пробва да ги откаже от това, а просто го оставя да излезе.
Близнаци и Стрелец
Когато Близнаци и Стрелец са във връзка дружно, това значи, че те в действителност желаят да бъдат там и че връзката им е доста значима за тях. И двата знака обичат да приказват, изключително за личните си хрумвания и философии и обичат да излизат и да вършат неща и да се срещат с нови хора. Близнаците и Стрелците в действителност се радват на компанията на другия и откриват, че когато вършат нещата дружно, опитът е засилен и даже по-добър. Връзката, която имат, се ускорява от многото пътувания, които подхващат, и дълбоките диалози, които водят дружно.
Рак и Риби
Тези два знака споделят доста сходни характерности - и двамата са прочувствени, състрадателни, чувствителни, интуитивни и любвеобилни, тъй че, не е изненадващо какъв брой добре вървят дружно. Ракът е извънредно уязвим и би трябвало да бъде с някой, който освен ще внимава да не го нарани, само че прави оценка тяхната неприкритост и накърнимост и това е Риби. Тези двамата се слагат на върха на целите си и вършат каквото могат, с цел да не наранят другия. Те се грижат един за различен и образуват здрава връзка, която на процедура е непроницаема за хора, които нямат най-хубавите си ползи в сърцето си. 
Лъв и Водолей
Връзката сред Лъв и Водолей не би трябвало да работи, тъй като на външен тип те наподобяват толкоз разнообразни. Но и двата знака обичат хората и нормално са обожавани от тях, и двамата имат лидерски качества и двамата са извънредно необятно скроени. Лео може да е по-горд и Водолеят може да мисли повече отвън кутията, само че техните прилики и разлики наподобява се свързват добре. Когато Лъвът се грее в светлината на прожекторите, Водолеят може да поддържа, без да се смесва изцяло. Водолеят е задоволително самостоятелен, тъй че да може Лъв да има известна доза автономност.
Дева и Козирог
Нито една двойка не реализира толкоз доста дружно и настрана, както двойката Дева / Козирог. И двата знака споделят еднакъв тип трудова нравственос, надеждни са и практични, което ги прави идеални сътрудници и родители. И двамата са тихи и замислени, само че с незадоволително комизъм и половост. Тези двамата вършат нещата и работят по-добре, когато работят по нещо дружно, тъй че не е извънредно да ремонтират къщата си или да стартират бизнес дружно.
Везни и Телец
И двата знака са склонни да бъдат отпуснати и не търсят борба, изключително в случай че са по-лесни за отбягване. И двете Везни и Телец надграждат домашната естетика и имат мощно предпочитание за комфортен и хубав дом. Те обичат да остават у дома и да се забавляват. Везните се възхищават на силата и решителността на Телеца, а в подмяна Телецът се възхищава на гъвкавостта и очарованието на Везните. Една от аргументите връзката им да работи толкоз добре е, че Везните са толкоз дружелюбни, което може да помогне, когато се пробва да избегне предизвикването на главоломството на Телеца.
Скорпион и Рак
Тези признаци са извънредно буйни и имат доста мощен полов вкус, тъй че се съчетават добре. Макар да си мислите, че два интензивни и буйни знака могат да се изгорят взаимно, те в действителност се комбинират в мощен и мощен съюз. Любовта, която споделят, пораства, колкото по-дълго са дружно и връзката, която имат, може да поддържа съвсем всичко, което се пробва да я отслаби или унищожи. И двете могат да бъдат ненапълно натрапчиви, което би могло да изплаши други признаци от връзката, само че това единствено удостоверява, че Скорпионът и Ракът са съвършеното съвпадане и това, което ще отиде на разстояние.
Стрелец и Лъв
И двата знака жадуват за непрекъснати нови прекарвания и стимулация. Те са склонни да се вълнуват от живота и сътрудниците си. И двамата Стрелец и Лъв са екстроверти, търсят неспокойствие, поемат риск и се нуждаят от непрекъснат поток от промени и нови тласъци, с цел да ги поддържат. Тези знаци не се задоволяват да останат у дома и да не вършат нищо; те обичат цялостен график на обществени събития и действия. Те са положителни, оптимистични хора, които нормално са животът на всяка партия. 
Козирог и Овен
Това сдвояване съвсем постоянно е доста сполучливо, тъкмо както обособените лица под всеки от тези знаци. Те са буйни, фокусирани и практични. Те знаят стъпките, които би трябвало да подхващат, с цел да реализиран задачите си и са на 100 % подготвени да ги подхващат. Това, което е изключително положително за тази композиция, е системата за поддръжка, която всяка е за другата. Те са съвместен бранител, асистент, покровител и насърчител. Наистина няма нищо, което двамата да не могат да реализират сами и дружно.
 Как да поддържаме връзката си с пет лесни стъпки Как да поддържаме връзката си с пет лесни стъпки
Подобно на доста хора, вие желаете да поддържате връзката си щастлива, само че в действителност не сте сигурни какво да вършиме. Да научите по какъв начин да по...
Водолей и Близнаци
Те имат вида връзка, при която има доста малко ограничавания. Връзката им непрестанно се трансформира и те като хората не престават да порастват и да се трансформират. Има огромен късмет връзката им да е неортодоксална и неповторима, колкото и те, защото те не се усещат лимитирани от традицията или разпоредбите на обществото. Техният е съюз на креативен и интелектуални души. Близнаците са известни с това, че имат многостранна персона и Водолеят приема всички тях.
Риби и Скорпион
Рибите би трябвало да се усещат изцяло обичани и предпазени и никой не може да направи това по-добре от Скорпион. Скорпионът може да е загадъчен, само че това не е проблем с Рибите, защото те постоянно се губят в мисълта за някакъв или различен креативен план. Рибите са склонни да бъдат правилни и любящи, две качества, от които Скорпионът се нуждае в колегата. И двата знака знаят какво имат и ще създадат всичко належащо, с цел да поддържат връзката непокътната.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР