Време е да спрете да бъдете фалшиви и да започнете

...
Време е да спрете да бъдете фалшиви и да започнете
Коментари Харесай

Ева Марсил, д-р Джаки Уолтърс и Лорън-Ашли Бек осъзнават, че са черни в риалити телевизията

Време е да спрете да бъдете подправени и да започнете да разбирате действително чернокожото прекарване в риалити малкия екран.

Ако прегледате своя DVR или обичаната си услуга за стрийминг, има възможност стратегии без сюжет да се появят в горната част на листата.

И до момента в който шокиращата драма, надпреварите или елиминациите са това, което кара хората да приказват седмица след седмица, може би феновете също би трябвало да разискват разнообразието – или неналичието на такова – което е належащо за правенето на обичаните им излъчвания.

„ Колкото и да пуснете тв приемника и да видите красивите ни лица, ще се изненадате да видите кой не е зад камерата “,  каза пред E! News в извънредно изявление предходната година. „ Кой не се занимава с прическа, грим и искра и съвещания за всички неща за чернокожите дами. “

Това е единствено една от многото значими тематики, които Ева, Женен за медицината от доктор Джаки Уолтърс и някогашен състезател на Survivor засегнаха по време на откровена кръгла маса с E! News'  като те с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР