Време е да спреш тази лудост!Знаеш ли, че начинът, по

...
Време е да спреш тази лудост!Знаеш ли, че начинът, по
Коментари Харесай

И ти ли направи това, когато се събуди?

Време е да спреш тази полуда!

Знаеш ли, че методът, по който стартира деня ти, може да повилияе на целия ти живот? Първото нещо, което вършим заран е да проверим телефона си. Това е неприятен табиет и макар че не се усещаме добре, продължаваме да го вършим всеки ден. При доста хора той се е трансформирал в универсално устройство, с което ръководят живота си, а една от многочислените му функционалности е алармата. Разбира се, откакто я изключим и станем, ревизираме имейлите и известията си, както и известията от безбройните приложения. Мислим си, че с установяването на „ по-твърда ” утринна стратегия ще се почувстваме по-щастливи и по-продуктивни, само че за жалост не се получава.

Изследванията демонстрират, че това е много типично събитие, изключително измежду младежите. Лекари и специалисти обръщат съществено внимание на отрицателните усеща, които провокира. Но знаете ли, че в случай че посягате към телефона си незабавно откакто се разсъните, увеличавате напрежението денем си? Претоварването с информация преди да се есъбудил изцяло човек, пречи на способността му да слага приоритет на дилемите. Когато се събудиш и включиш телефона си, виждаш лист с вести, показващ всички неща, които си пропуснала от вечерта. Технологиите въздействат на избора ти и го заместват с нов. Но колкото повече внимание обръщаш на вариантите, които ти се дават, толкоз повече забелязваш, че те не дават отговор на същинските ти потребности, нали?

И въпреки да мислиш, че потребното предопределение на телефона ще те направи по-добре проведен човек, то в действителност не те кара да се чувстваш фокусирана, а по-далеч от фантазиите си. Затова е значимо да промениш метода, по който денят ти стартира и да спреш да използваме алармата на телефона си. Така няма да саботираш всичко още през цялото време!

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР