Време е да сложим смисъл в думите народен представител. Народен

...
Време е да сложим смисъл в думите народен представител. Народен
Коментари Харесай

Кирил Петков: Време е да сложим смисъл в думите "народен представител"

Време е да сложим смисъл в думите " депутат ". Народен представител е човек, който показва освен своите гласоподаватели, само че и на целия български народ. Наш дълг е да служим на българския народ - горделив народ с велика история, намиращ се на най-красивото кътче на Земята. Това съобщи водачът на " Продължаваме промяната " Кирил Петков в тържественото си слово във връзка откриването на 47-то Народно заседание.

" За страдание прекомерно дълго време огромна част от народните представители преди нас не са си свършили добре работата и по тази причина сме изправени пред големи провокации. Близо 2 млн. от нашите сънародници са избрали място за дом отвън България. На всеки площад, където се срещахме с наши гласоподаватели, ни споделяха: " Моля, върнете ни младежи ". Това ни го споделяха възрастни хора през сълзи - 42% от тях живеят под линията на беднотия ", уточни Кирил Петков.

Време е да сложим смисъл в думите " депутат ". Народен представител е човек, който показва освен своите гласоподаватели, само че и на целия български народ. Наш дълг е да служим на българския народ - горделив народ с велика история, намиращ се на най-красивото кътче на Земята. Това съобщи водачът на " Продължаваме промяната "   Кирил Петков  в тържественото си слово във връзка откриването на 47-то Народно заседание.

" За страдание прекомерно дълго време голяма част от народните представители преди нас не са си свършили добре работата и по тази причина сме изправени пред големи провокации. Близо 2 млн. от нашите сънародници са избрали място за дом отвън България. На всеки площад, където се срещахме с наши гласоподаватели, ни споделяха:  " Моля, върнете ни младежи ". Това ни го споделяха възрастни хора през сълзи - 42% от тях живеят под линията на беднотия ", посочи Кирил Петков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР