Време е да си поставим нови цели, като една от

...
Време е да си поставим нови цели, като една от
Коментари Харесай

Трикове, с които ще си осигурим истинско и трайно щастие

Време е да си сложим нови цели, като една от най-важните е... да бъдем щастливи. Хората, които са разкрили тайната рецепта на щастието, не са тези с милионите в банката (е, сигурно се живее по-спокойно), а са тези, които знаят по какъв начин да разпределят времето си и да намират наслада в дребните неща.

Щастието зависи напълно от нас самите, а не от други хора, условия, събития и места. Всичко това способства, само че в случай че ние нямаме вярната настройка, дои странствуване до Малдивите ще ни се коства скучно и ненужно. Ето по какъв начин да бъдем обаче по-щастливи:

- Поставяне на цели. По този метод ще сме по-наясно с достиженията си. Трябва да си слагаме реалистични цели и да не се насищаме, задачата е да забележим резултати, а не да се претрупваме. Всяка сложена и реализирана цел е една крачка по-близо до щастието, пишат от NOVA , които цитират организация ЕФЕ.

Виж още:

-Физическа интензивност. В научно отношение физическата интензивност създава протеини и ендорфини, които те карат да се чувстваш благополучен и в случай че прибавим към това подобряването на визията, имаме помпа благополучие на една ръка разстояние. Можеш да започнеш от малко с няколко минути дневно и да увеличавате с течение на времето и съгласно потребностите.

- Сън. Сънят оказва помощ на тялото да се възвърне, оказва помощ да бъдеш по-продуктивен и положителен. Адекватната отмора понижава чувствителността към отрицателни страсти, което ще бъде от изгода за твоето психологично здраве и благополучие.

- Разходки на открито. Да се разхождаме повече на открито, да усещаме чистия въздух по кожата си и да виждаме светлината на деня, ще се почувстваме освежени и отпочинали. Само 20 минути дневно могат да донесат огромни усъвършенствания в настроението и да оказват помощ да се изправиш пред деня и седмицата напред с по-добро отношение.

Виж още:

- Медитация. Медитацията е метод да изчистиш мозъка си и да успокоиш мислите си, тъй че оказва помощ да поддържаш ясна визия за задачите си. Няколко минути дневно могат да ти оказват помощ да спреш със подозренията и да поддържаш положително отношение.

- Благодарност. Благодарете от сърце. Осъзнаването на всичко, което би трябвало да бъде оценено, генерира прочувствени изгоди и покачва равнищата на персонално задоволство.

Виж още:

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР