Време е да си поговорим за . Каква е вшата

...
Време е да си поговорим за . Каква е вшата
Коментари Харесай

Какво ни изпратиха от FOREO + първи впечатления

Време е да си поговорим за. Каква е вшата утринна и вечерна рутина? Ние смекласици и прилагаме общоприета бюти грижа с почистващ артикул, тонер, двойно разчистване вечер и нанасяне на хидратиращ артикул.

Какво ще кажете обаче за уредите за грижа за кожата? Изпробвали ли сте сходни джаджи? Ние получихме голяма пратка от FOREO, кято нямахме самообладание да проложим в деяние. Днес ще ви срещнем от близко с продуктите на шведския бранд, който предлага новаторски теехнологии в грижата за кожата.

Първият апарат, който ще ви представим е от направлението LUNA, а точно LUNA 3. Уредът се изпозлва най-вече за разчистване на кожата от нечистотии и омазнвяне и лечения с стратегии за масаж на разнообразни елементи от лицето.

LUNA е един от най-продаваните артикули на шведския водач., най-новият модел, е освен едно от най-безопасните устройства, които можете да намерите на пазара, а и обезпечава нежно, само че дейно разчистване в дълбочина и незабавно подмладен тип на лицето. С FOREO LUNA 3 ще се насладите на T-Sonic технология, която отстранява до 99,5% от замърсяванията и в същото време обезпечава професионална подготовка за усъвършенствана всмукване на обичаната ви грижа за кожата.

 2367616

Следващият апарат, който ще представим пред вас е UFO™ 2. Звуковият апарат обезпечава навлизането и действието на съставките на козметиката за грижа в дълбоките пластове на кожата. По този метод дейните субстанции от кремовете, серумите или маските попиват освен по-бързо, само че и доста по-ефективно.

 2367615

Едновременно с това FOREO UFO™ 2 обезпечава на лицето гальовен масаж и светлинна, топла и студена терапия. Достатъчно е да изберете съответната стратегия, която дава отговор на потребностите на кожата ви. Този звуков апарат е с елементарно ръчно ръководство благодарение на мобилно приложение. Поглезете се с първокласна процедура като в козметичен салон от удобството на дома си.

Кои са FOREO?

Шведският козметичен и софтуерен бранд FOREO предлага нови стандарти за хубост и грижа: от серията LUNA – устройства за разчистване на разположение, награждавани десетки пъти, през продуктовата линия UFO, която вкара напълно нов метод за нанасяне на артикули за лице, до ISSA, която стои зад преоткриването на четката за зъби. Подходът е дръзновен – марката не просто усъвършенства съществуващите дизайни – FOREO Швеция ги унищожава и ги рестартира радикално, като подсигурява, че най-хубавите артикули не са привилегия единствено за хората с високи финансови стандарти. FOREO предизвиква увереността – когато се чувстваш добре, изглеждаш добре, и задачата е изпълнена! Дебютът на FOREO на пазара е през 2012 година и сега марката участва в 77 страни в света, като продължава да се разраства.

Мисията на FOREO е да озарява живота ви. Името е кратко от " За всеки " (FOR EVERYONE), тъй като се стремим да сътворяваме реформаторски, налични решения, които носят благополучие и изгода за всекидневието на всеки. Когато се чувствате добре, изглеждате добре и нашата задача е изпълнена.

Компаниятае учредена в Стокхолм, Швеция през 2013 година от изобретателя Филип Седич, който има над 200 интернационалните патента под своето име. През последните 3 години продуктите на FOREO са спечелили повече от 120 награди за дизайн и хубост.

Какво ни изпратиха от FOREО и какви бяха първите ни усещания от продуктите. Вижте цялостното ревю, което направихме на уредите в нашето ново видео!
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР