Време е да се изиграят останалите сблъсъци в от петия

...
Време е да се изиграят останалите сблъсъци в от петия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Всички мачове от Шампионска лига, Аякс напомня за себе си

Време е да се изиграят останалите конфликти в от петия кръг на груповата фаза. По традиция става въпрос за общо 8 дуела, 2 от които ще стартират в 19:45 часа българско време, както и останалите 6, които ще бъдат с начален час 22:00 (българско време).
Ще можете да следите резултатите и голмайсторите в .
Безспорният пирон за вечерта е огромният конфликт сред Манчестър Сити и ПСЖ. Парижани завоюваха срещата им отпреди няколко седмици с 2:0, само че се издъниха против Брюж и Република България Лайпциг и сдадоха първото място. Ако го желаят, то те ще би трябвало да завоюват този пряк конфликт (ако приемем, че Сити ще вземе последния си дуел, който е против последния Република България Лайпциг).
В " групата на гибелта " конспирация за първото място няма - занапред се знае, че то ще е за Ливърпул. Борбата за второто, на което все още е Порто, ще е жестока. " Драконите " имат точка повече от Атлетико (Мадрид), само че имат тежък конфликт с Ливърпул. " Дюшекчиите " пък посрещат вкъщи Милан.
Борусия Дортмунд влиза в пряк спор за второто място против Спортинг Лисабон, а Реал Мадрид ще затвърждава първата си позиция и ще опита да отмъсти на молдовския Шериф Тираспол, който сензационно го победи посред " Сантяго Бернабеу ".
Мачове от 19:45 часа българско време
Бешикташ - Аякс 1:1 (1:0, 22` - Гезал (дузпа); 1:1 53` - Алер)
Интер - Шахтьор Донецк 0:0
Мачове от 22:00 часа българско време
Атлетико (Мадрид) - Милан
Брюж - Република България Лайпциг
Ливърпул - Порто
Манчестър Сити - ПСЖ
Шериф Тираспол - Реал Мадрид
Спортинг Лисабон - Борусия Дортмунд
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР