Време е да разсеем всички лоши новини и да обърнем

...
Време е да разсеем всички лоши новини и да обърнем
Коментари Харесай

Как да почиваме със зелен сертификат или тест

Време е да разсеем всички неприятни вести и да обърнем внимание на хубавите – към момента може да планираме и изживеем мечтаната фамилна отмора! Забавлението не трябва да стопира и има способи да посетите макар новите ограничения, наложени от Министерство на здравеопазването по отношение на Covid-19.

Грижим се за отличната хигиена и сме помислили за най-удобния метод да се изследвате, без дълго очакване на опашки и напрежение. Събрали сме на едно място най-важното, което би трябвало да знаете.

За гостите със документи

Гостите ни със документи за преболедуване, приключен имунизационен курс или сложена първа игла ще бъдат настанявани незабавно. Ако сте измежду тях, нужно е просто да покажете документите на сътрудниците от Рецепция, с цел да сверят информацията.
Ако не пазите или сте не запомнили хартиения си документ, може да генерирате файла онлайн и да го свалите от тук:

Лесно и бързо тестване и настаняване

Гостите ни без ваксина също може да се насладят на мечтаната фамилна отмора в Парк и СПА Хотел Марково. Специално за тях сме заели лицензирана мобилна лаборатория. Тя ще бъде на тяхно разположение всеки ден, от 14:30 до 18:30 часа . В нея, директно пред хотела, гостите ни може бързо да се тестват, като цената на антигенния тест е 10 лева , а резултатът е подготвен до броени минути.

Така настаняването ви не се забавя, а спокойствието по време на отмора ще е обезпечено. Достъпното и бързо проучване ще ви даде настояща информация за настоящото ви положение и сигурност, че и другите посетители не са заболели от добре известния към този момент вирус.

Нашият личен състав също следи за прецизната хигиена и за спазването на ограниченията, като дава отговор на всички условия от Заповедта. Важно е да знаете, че , ни работят , по тази причина заниманията за дребни и огромни са сигурни!



Вашето задоволство постоянно е било от първостепенна значимост за нас. Затова продължаваме да търсим методите, по които да ви го осигурим. Вярваме, че и във време на тествания и промени някои неща си остават значими. Споделените и щастливи моменти и пълноценната отмора несъмнено са измежду тях!

Очакваме ви, с цел да се заредите позитивно и да забравите за всички ежедневни проблеми!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР