Време е да разпуснете и да си отпочинете. Вижте какво

...
Време е да разпуснете и да си отпочинете. Вижте какво
Коментари Харесай

Време е да разпуснете и да си отпочинете

Време е да разпуснете и да си отпочинете. Вижте какво вещаят звездите за вас.

Хороскоп 15.07.2023г.
Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, само че, несъмнено, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от предпочитание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.
Телец
Навярно ще привлечете нечие внимание, а по едно и също време с това ще докоснете и сърцето му. В резултат Вашата чувствена натура ще се разгърне на необятно, само че по едно и също време с това ще бъдете подготвени за водене на приятна и задушевна сказка. Ако имате нещо да казвате, с цел да установите или подобрите чувството за непосредственост помежди ви, направете го без съмнение. Днес е най-подходящото време за сходни крачки.
Близнаци
Изпълнението на ежедневните Ви отговорности през този ден се облекчава. Възможно е да Ви се почви добра компания или угодлив асистент, с който прелестно да прекарате деня. Това е подобаващ миг, с цел да придадете на свършената по-рано работа красива и привлекателна форма. Хубаво би било да въведете в ред своето работно място, а също и да се оправите с дребните си задължения. Ако организирате курс на лекуване, спазвайте инструкциите на лекаря, а и снабдяването с нужните медикаменти няма да съставлява никаква компликация.
Рак
Днес би трябвало да се доверите на своята вътрешен глас и да извършите всичко в цялостно сходство с това, което ще Ви каже, подскаже или покаже. Гласът на разсъдъка, несъмнено, също не би трябвало да се пренебрегва, само че в случай че внезапно се окаже в спор с интуицията, на нея, като на обичана дама, би трябвало да бъдат дадени желания!
Лъв
През този ден звездите Ви поучават да вземете интензивно присъединяване в поддръжката на заниманието на Вашия обичан човек ” да добавите още един експонат в неговата сбирка, да отидете с него на мач на обичания му тим, или да се възхитите на следващото му произведенеи на изкуството.Днес е по-добре да не предприемате дейни дейности, ориентирани за смяна на съществуващата обстановка. Тя и сама скоро ще се промени, единствено че посоката на смяна не е известна.
Дева
За Вас този ден ще бъде удобен. Това ще разреши да реализирате доста отдавнашни свои планове, и да осъществите замисли, които напълно до скоро са Ви изглеждали невероятни. Ще имате опция да заздравите своите професионални позиции, а Вашето усърдие ще стане съществено предимство пред съперниците. Романтичните срещи ще минават доста добре, въпреки че възприятието на отчаяние не е изключено. Не се опитвайте да ускорите събитията, в случай че става въпрос за някаква работа, отнасяща се до Вас или Вашата „ половинка ”.
Везни
В никакъв случай през днешния ден не давайте никакви обещания. Може единствено след вечеря, когато си почивате след изобилния обяд. Защото другояче, напълно тъкмо, ще вземете погрешно решение, доето доста ще повреди връзките с обичания Ви човек.
Скорпион
Май сте си прекомерно самодостатъчни, с цел да смятате някого за своя половинка! Ако би трябвало да сте почтени (поне пред себе си), думата „ половинка ” дори малко ще Ви наскърбява… Тогава може би е по- добре да живеете в уединение, щом толкоз никой не Ви е необходим? Помислете за това на спокойствие…
Стрелец
Постарайте се да се концентрирайте още от сутринта, и ослепително ще се справите с изумително количество дребни задания. Надвечер ще изгаряте от предпочитание да намерите някой по-високоинтелектуален тласък. Това напълно не значи, че избора Ви би трябвало да се ограничи до документалното кино, да вземем за пример. И в случай че някой Ви предложи, да извършите инцидентен избор, кажете „ да ”.
Козирог
Днес на Вашия обичан човек ще бъде достат мъчно да се сдобри с това, че е приключил някакъв следващ стадий от Вашите връзки.Опитайте се да го убедите, че скоро стартира идващия, а той ще бъде доста по- добър, по-ярък, топъл и забавен от предходния.
Водолей
Много значима ще бъде ролята на връзките през този ден. Не по-малко настоящи ще се окажат и материалните въпроси, защото ще се наложи да отделите внимание освен на личните си приходи и спестявания, а и на взаимните запаси: да вземем за пример на съпружеските. Напълно е допустимо, да не става въпрос единствено за пари. Често общ капитал може да станат интелектуални, креативен и други благоприятни условия. През втората половина на деня ще бъдете по-проницателни и по- удачно ще излагате своите мисли. Може да заминете на пътешестване или да получите уведомление, изключително в случай че сте към Христовата възраст.
Риби
През това денонощие няма да е елементарно да намерите правдивост, изключително по кардинално значими въпроси. Сега би трябвало да запазите успокоение и да не нарушавате настоящите порядки. За да получите отбрана от закона, би трябвало персонално да се справите с някои интересуващи Ви пунктове от гражданския или криминален кодекс. През този ден нараства вероятността от затруднения в персоналния живот. Любовна среща може да бъде анулирана по отношение на неподходящи условия. Интимна среща е способна да донесе разочарования, вместо предстоящото наслаждение.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР