Време е да поемем отговорност за стабилизиране на държавата. Криза

...
Време е да поемем отговорност за стабилизиране на държавата. Криза
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Време е да поемем отговорност за стабил...

Време е да поемем отговорност за стабилизиране на страната. Криза се ръководи с дейности, съобщи в словото си пред новото Народно заседание депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова.

837 000 българи гласоподаваха за ГЕРБ-СДС, хората очевидно не виждат задоволително добра друга опция, напомни Атанасова.

Тя увери, че ГЕРБ са подготвени да предложат кабинет, който да работи по справяне със сериозните провокации. Ако това не бъде признато, отговорността би трябвало поеме втората политическа мощ в Народното събрание – ИТН.Време е феновете на шоуто да видят желанията и екипа на втората политическа мощ.

Отговорността за хиляди ориси тежи. Жаждата за реваншизъм не е метод за ръководство. Не е ясно какво следва след изгарянето на Картаген – дължите въпроса на българите.

Омразата разрушава и дълбае пропасти. Трябва дружно да решаваме проблемите, само че това е сложна задача. Готови сме да протегнем ръка към политическите си съперници. Отказваме да поемем отговорност, в случай че страната бъде хвърлена в безпорядък. Безвремието на длъжностен кабинет ще изправи страната пред съществени провокации, акцентира Атанасова.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР