Време е да обърнем специално вниманието на инструмента, който може

...
Време е да обърнем специално вниманието на инструмента, който може
Коментари Харесай

Всичко за клитора

Време е да обърнем особено вниманието на инструмента, който може да води една жена право при оргазма безусловно за минути и за който съвсем в никакъв случай не се приказва - клиторът.

Някои лекари споделят, че доста дами не обръщат внимание на клитора си, тъй като е прикрит сред срамните устни, и молят да не спирате да изучавате тялото си и да експериментирате. Също по този начин би трябвало да сте доста добре осведомени със личната си физика, преди да се впуснете в полови прекарвания с различен човек, написа woman.bg. Ако знаете какво ви харесва, то ще дадете късмет на бъдещия си сътрудник да бъде по-добър ухажор.
Какво е клиторът и къде се намира той?
Клиторът е дребна и доста сензитивна част от гениталиите на дамата, която се усилва при възбуденост, с помощта на усиления приток на кръв. Всяка жена би могла да доближи до висшото наслаждение в секса, в случай че му обръща повече внимание и го допира по време на половия акт. Клиторът е женският еквивалент на пениса. Той крие в себе си 15 хиляди нервни окончания. Не целият клитор се вижда на повърхността, той има и по-скрита част и крачета, които стигат до външните срамни устни и са извънредно чувствителни по време на възбуденост.

Клиторът се намира тъкмо над уретрата. Много е значимо да го откриете и да не се притеснявате да го докосвате, тъй като само ще спечелите от това. Търсете разнообразни способи да го стимулирате и разберете кой ви харесва най-вече. Винаги нанасяйте лубрикант върху ръцете си, когато го докосвате, като за начало пробвайте да го стимулирате с придвижвания по посока на часовниковата стрелка. Можете да го извършите и до момента в който си взимате вана и въобще във всеки един миг, в който почувствате предпочитание за това.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР