Време е да не се срамуват, да излязат, даже господин

...
Време е да не се срамуват, да излязат, даже господин
Коментари Харесай

Кирил Петков: Борисов да си каже Управлявам си с господин Пеевски, няма лошо

Време е да не се срамят, да излязат, дори господин Борисов да каже " Управлявам с господин Пеевски ". Няма нищо неприятно, само че би трябвало да си го каже. Това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков в коридорите на Народното събрание, съобщи кореспондент на " Фокус "

Българският народ видя, че няма гласоподаване в зала, където да не гласоподават дружно.

По думите му ГЕРБ и Движение за права и свободи управлявали дружно и били " неофициална коалиция ". 

Относно измененията в Конституцията Кирил Петков прикани Борисов да поеме отговорността. Той напомни, че точно ГЕРБ-СДС били първа политическа мощ. 

Христо Иванов също разяснява измененията в главния закон. Той сподели, че няма да " възпроизвежда срещи, които са се случили при затворени порти ". 

" Ние предложихме модел, при който постоянното държавно управление продължава да работи като служебно. След съвещания с управленията на ГЕРБ и Движение за права и свободи се стигна до другия вероятен модел, тъй като няма доста къде да се отиде. Този вероятен модел е по-сложен за използване, само че той има своите преимущества ", съобщи Христо Иванов. 

Според съпредседателя на ПП-ДБ неприятното в настоящия модел е това, че страната е била изправена пред нови предварителни парламентарни избори преди приемането на всички закони, планувани за изчистването на конституционните въпроси. 

" Молбата ми е да спрем с тези спекулации и да си зададем въпроса за какво България трябваше да бъде пратена на тези избори. Няма нито един политически мотив за това сега ", безапелационен бе Иванов. 

Той добави, че ПП-ДБ не са спирали да приказват с никого, само че ще продължат да упорстват за промените, заложени в меморандума им.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР