Време е да научим кой е най-добрият ! Церемонията по

...
Време е да научим кой е най-добрият ! Церемонията по
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Футболист на годината в България - церемония, играч на ЦСКА с 3 награди

Време е да научим кой е най-хубавият ! Церемонията по връчването на наградата започва в 18:00 часа българско време и ще можете да го следите .

ЦЕРЕМОНИЯ - СТАРТ
Церемонията стартира с водещите, които предоставиха думата на Весела Лечева.
Първата премия бе връчена на Камбуров - специфичната премия на " Дакс Медия ", която му е връчена за усъвършенствания огромен връх на Петър Жеков за най-вече голове в елита!
Втората премия отиде за капитана на ЦСКА Юрген Матей за попадението му против ЦСКА 1948 от голяма отдалеченост.
Наградата " Лъвско сърце - Трифон Иванов " отиде за лекаря на Лудогорец Валентин Великов за дейностите му при случая на Кристиан Ериксен на Евро 2020.
Симона Петкова от Йънг Бойс бе определена за футболист номер 1 при дамите у нас за 2021-ва година с 53 гласа. Зад нея останаха Евдокия Попадинова (45 гласа) и Лиляна Костова (8 гласа).
Най-прогресиращ млад състезател за 2021-ва година - Светослав Вуцов печели с 54 гласа, Мартин Петков с 20, а Мартин Минчев със 17.
За най-хубав чужденец - преди всичко с равни точки Юрген Матей и Жорди Кайседо, а на трето - още веднъж състезател на ЦСКА - Греъм Кери.
Най-добър вратар за 2021-ва година - Светослав Вуцов с 51 гласа, втори е Даниел Наумов с 12, а трети Кристиан Кахлина с 11 гласа.
Най-добър бранител у нас за 2021-ва година - Юрген Матей, за който това е трета премия от тазвечершната гала. Той е надалеч пред втори Антон Недялков, който е с 8.
За най-хубав полузащитник бе разгласен Ивайло Чочев. Зад него останаха Тодор Неделев и Кирил Десподов.
Мартин Камбуров бе определен за най-хубав нападател през 2021-ва година у нас. Той събра 37 гласа, Жорди Кайседо е с 35 гласа, а Десподов е трети с 25 гласа.
Най-добър треньор в България за 2021-ва година: 3. Станимир Стоилов

ПРЕДИ ЦЕРЕМОНИЯТА
Днес, 19 януари 2022 година, ще станат ясни спечелилите от 61-ата анкета Футболист на годината в България. За да се резервира здравето на всички участващи, събитието ще бъде вирутално.
Спортните публицисти ще подредят своите избори за най-хубав състезател, треньор, вратар, бранител, полузащитник, нападател, чужденец и напредващ млад състезател.
Освен това ще бъде определен най-красивият гол в България за 2021 година, ще бъде отличена и дама номер 1 в женския футбол в страната. За шеста поредна година ще се връчи и наградата " Лъвско сърце - Трифон Иванов ". Анкетата се провежда в партньорство от " Дакс Медия " и Българската асоциация на спортните публицисти.
Настоящият притежател на наградата е капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев, който го завоюва за последните две години.
Големият рекордьор в анкетата е Димитър Бербатов, който я е печелил 7 пъти, Христо Стоичков е с 5.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР