Време е да научим кой е най-добрият ! Церемонията по

...
Време е да научим кой е най-добрият ! Церемонията по
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Футболист на годината в България - церемония, Камбуров вече получи награда

Време е да научим кой е най-хубавият ! Церемонията по връчването на наградата започва в 18:00 часа българско време и ще можете да го следите .

ЦЕРЕМОНИЯ - СТАРТ
Церемонията стартира с водещите, които предоставиха думата на Весела Лечева.
Първата премия бе връчена на Камбуров - специфичната премия на " Дакс Медия ", която му е връчена за усъвършенствания огромен връх на Петър Жеков за най-вече голове в елита!

ПРЕДИ ЦЕРЕМОНИЯТА
Днес, 19 януари 2022 година, ще станат ясни спечелилите от 61-ата анкета Футболист на годината в България. За да се резервира здравето на всички участващи, събитието ще бъде вирутално.
Спортните публицисти ще подредят своите избори за най-хубав състезател, треньор, вратар, бранител, полузащитник, нападател, чужденец и напредващ млад състезател.
Освен това ще бъде определен най-красивият гол в България за 2021 година, ще бъде отличена и дама номер 1 в женския футбол в страната. За шеста поредна година ще се връчи и наградата " Лъвско сърце - Трифон Иванов ". Анкетата се провежда в партньорство от " Дакс Медия " и Българската асоциация на спортните публицисти.
Настоящият притежател на наградата е капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев, който го завоюва за последните две години.
Големият рекордьор в анкетата е Димитър Бербатов, който я е печелил 7 пъти, Христо Стоичков е с 5.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР