Време е да надникнем към хороскопа за декември месец, който

...
Време е да надникнем към хороскопа за декември месец, който
Коментари Харесай

Според Павел Глоба 4 зодии ще претърпят ПРОМЕНИ през декември

Време е да надникнем към хороскопа за декември месец, който съгласно Павел Глоба – прочут съветски астролог, вещае промени за 4 зодии. В най-общ проект за всички той споделя да заобикаляме споровете с близки и на работното място. Такива може да има поради въздействието на Марс, което е по-осезаемо. Трябва да бъдете спокойни, да не се оставяте да бъдете предизвикани. Така ще се предпазите от непотребен стрес и паника.

За да бъдете сполучливи на работното място и в бизнеса си, вършете по-важната работа на удобните за това дати, които са 2-ри, 4-ти, 17-ти, 24-ти и 25-ти декември. Като неподходящи дни са маркирани 4-ти, 7-ми, 22-ри и 28-ми декември. Тогава не е целесъобразно да сключвате значими покупко-продажби и да решавате финансови въпроси. На работното място ще имате триумфи, в случай че полагате старания за тях. Ще подобрите финансовото си състояние, може да получите покачване или бонус.
Промени в живота на всяка зодия до КРАЯ на 2021 – ва година
Макар краят на 2021 – ва година да е все по-близо, множеството хора не престават да имат вяра, че нещата им в персонален проект могат да се по...

Ето кои се бъдат най-успешните зодии през месец декември:

Риби – за вас декември е време да се поглезите с нещо, което от дълго време желаете. Време за шопинг, за процедури, за самите вас. Ще имате положително финансово състояние, което ви разреши да купите дарове за Коледа на околните си хора, а и за себе си. Време е да се сдобиете с нещо, за което от дълго време мечтаете. Дори да е по-смело и скъпо, не се колебайте.

Рак – паричното ви състояние ще се стабилизира. Очаква ви финансов триумф. Може да откриете нов източник на приходи, опция, която не би трябвало да изпускате. Не давайте пари на заем, тъй като може и да не ви ги върнат. Пестете пари и харчете единствено за неща, които в действителност ви трябват.

Водолей – за вас това е най-стабилният месец от годината, по тази причина се възползвайте оптимално. Време е да стъпите крепко на земята и да се захванете с значимите задания, които до този миг сте отлагали. Те ще се увенчаят с триумф. Месецът ще бъде удобен за набелязване на цели на идната година и тяхното започване още в тази. Добре обмислете по какъв начин ще продължите живота си и дали има нещо, което желаете да измененията. Ако е по този начин, направете го.
Големи промени в живота на 4 зодии през 2022 година
Астролозите разкриха кои са зодиите, в чийто живот ще настъпят огромни промени през 2022 година. Те ще обзет съвсем всички области на...

Скорпион – месецът ще бъде удобен за вас. С каквото и да се захванете, чака ви триумф. Астрологът предлага да се наслаждавате на живота. Разрешете всички проблеми и обстановки, които сте отлагали до този миг. Може да е захванете с нов план или да вършиме проекти за подобен. Звездите са подредени във ваша полза и вещаят благоденствие.

Още от ЛЮБОПИТНО:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР