Вредни за България са ГЕРБ и ДПС, не правителството. Те

...
Вредни за България са ГЕРБ и ДПС, не правителството. Те
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Вредни за България са ГЕРБ и ДПС

Вредни за България са ГЕРБ и Движение за права и свободи, не държавното управление. Те са доста напрегнати, тъй като за пръв път затворихме частната граница, която работи от години без никакъв проблем; законът за КПКОНПИ е импортиран в НС; милиардите, които са раздавани всяка година - за пръв път ги ревизираме. Това сподели депутатът от „ Продължаваме промяната " Настимир Ананиев в „ Говори в този момент " по Българска национална телевизия.

Ананиев упрекна политическото управление на Има Такъв Народ, че са попречили работата по Закона за КПКОНПИ. „ Г-жа Ива Митева излезе и подлага на критика закона, а се оказа, че тя не е чела версията, която е входирана. Мисля, че законът е добре премислен, въпросът е да има рамка, която да бъде употребена, с цел да може хората да усещат, че има правдивост ", разяснява Ананиев.

Напусналите групата на Има Такъв Народ народни представители са хора със съвест, които застават от вярната страна в борбата за България, счита той. Червените линии, които държавното управление в никакъв случай няма да премине, е корупцията, безапелационен бе Ананиев.

Като голяма неточност той дефинира отстраняването на Никола Минчев от поста ръководител на Народното събрание.

ГЕРБ би трябвало да създадат доста, с цел да могат да изчистят лицето си. Всички някогашни министри от кабинетите на Борисов са били подвластни от него, тъй като са били част от разнообразни схеми. „ Една по една схемите излизат, въпросът е, че ни би трябвало време. Вие по какъв начин си представяте „ Капитан Андреево " да се е случвало без никой да знае ", попита Ананиев.

Не е отговорно към българските гласоподаватели в този момент да има избори поради връхлетелите ни рецесии, уточни той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР