Връзките от разстояние могат да бъдат успешни. Това показват редица

...
Връзките от разстояние могат да бъдат успешни. Това показват редица
Коментари Харесай

Как Да Имаме Успешна Връзка От Разстояние?

Връзките от разстояние могат да бъдат сполучливи. Това демонстрират редица проучвания, сложили под наблюдаване двойките, поддържащи отдалечена обич. Излиза, че те може са толкоз щастливи, колкото и хората в естествена връзка, написа lifestyle.bg. Според учените ключът е в връзката – заявяване на нашите потребности и задаване на избрани упования.

Сайтът Quora прави изследване, като изследва връзките на стотици хора с връзки от дистанции и съумява да изведе следните няколко значими момента.

Доверие

Най-важното при връзката от разстояние е да си имаме вяра взаимно и да ценим, че индивидът насреща ни гласоподава доверие.

Въпроси и отговори

Всички подозрения и несигурности би трябвало да се разискват с нашия сътрудник, като би трябвало да работим в посока на това да ги отстраним дружно. Със сигурност не знаем отговорите на всички въпроси, само че разискването им оказва помощ да се намерят евентуалните им решения.

На разположение

Трябва да заобикаляме ненужното уединяване и да се стремим да не загърбваме приятелите си, с цел да сме непрестанно разполагаем на своя сътрудник. От огромно значение е взаимно да се съгласим с обичания, че връзката ни няма да пречи на това да бъдем дейни и да водим естествен обществен метод на живот, с цел да останем щастливи.

Приятелства

Важна част на връзката от разстояние е да създадем другарства с околните и приятелите на нашата половинка, с цел да се почувстваме като част от живота му/ѝ, а не като пришелец, който идва и си отива.

График

За да сме спокойни, без непрестанно да се нарушават нормалните действия, на които държим, би трябвало да планираме с колегата си бъдещите срещи – къде, по кое време, по какъв начин и така нататък

Рутина

Добре е да отделим някакво време, с цел да имаме обикновено рутинно всекидневие дружно. Колкото и примамливо да звучи да се срещаме на неутрална територия, значимо е да покажем на половинката си нашия метод на живот, с цел да се почувства като част от света ни. Хубаво е да почетем с него/нея, да погледаме телевизия, да се разходим, да се срещнем с другари и да свършим къщната работа дружно.

Осъзнаване

Необходимо е да приемем, че имаме връзка от разстояние и в по-голямата част от времето ще сме разграничени, само че това не значи, че взаимно би трябвало да се задушаваме. Трябва да се стремим да бъдем гъвкави, естествени и изцяло наясно със обстановката и рисковете на отдалечената обич.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР