„Връзките ми бяха разрушителни. Правила съм компромиси, които те изяждат

...
„Връзките ми бяха разрушителни. Правила съм компромиси, които те изяждат
Коментари Харесай

Алекс Раева обясни защо не бе в Маскираният певец

„ Връзките ми бяха разрушителни. Правила съм взаимни отстъпки, които те изяждат като човек. Това не е вярно. Най-странното е, че с бащата на детето ми нещата не са такива. Сякаш цялостен живот сме били заедно”, сподели певицата Александра Раева пред Мариян Станков-Мон Дьо. Тя показа, че двамата се срещнали на лодката на техни приятели-Орлин Горанов и жена му.

„ Погледнахме се и това е, всичко беше доста просто и чисто”, разясни Раева, която забременяла два месеца след съдбовната среща. Убедена е, че дъщеря й, която се роди навръх Илинден е подарък от татко й –актьора Илия Раев, който умря преди близо три години.„ Баща ми стартира да участва в моя живот доста повече, откакто умря, виждам него в щерка ми.

Тя има същата необятна усмивка. Аз получих щастието под формата на детето ми”, разяснява певицата, която кръсти първото си дете Лия. Алекс Раева изясни, че в събота имала ангажимент и по тази причина не е участвала на първото предаване на „ Маскираният певец”, само че с неспокойствие чака да седне и да гледа мистериозните участници.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР