Връзки на работа - имало ги е преди, има ги

...
Връзки на работа - имало ги е преди, има ги
Коментари Харесай

Приятелства и секс на работното място - да или не?

Връзки на работа - имало ги е преди, има ги и в този момент. Не си представяйте нещо скандално. Може да сте просто другари. Всеки си има един подобен другар на работа, без който не знае какво да прави.  

Може да си помагате на работа, да черпите ентусиазъм един от различен и даже да се бутате напред. Но това е единствено едната страна на монетата. Ами в случай че пристигна покачване и би трябвало да бъде определен единствено един от вас? Не всички, само че доста хора ще го одобряват във вътрешността. А какво остава, в случай че взаимоотношенията са интимни?  

 офис iStock

В предаването,,На кафе ” по NOVA Севар и Василена дебатираха по тематиката по отношение на връзките на работното място. 

Първият рунд на дебатите бе “за ” и “против ” другарските взаимоотношения на работните места. 

Василена се включи по този начин:, ,Когато работиш с човек от години и сте приятели, с една дума разбирате какво би трябвало да стане или надлежно какво не би трябвало да стане. Така, че считам, че това е доста потребно, доста скъпо и доста належащо. ” 

Севар пък добави:  ,,Има демонстрация на схващане. Аз знам ти в какво въодушевление си, тъй като съм наясно какво ти се случва и отвън работа. ” 

Това са претекстовете за какво ТРЯБВА да имаме другарски връзки на работното място, а какво споделиха по отношение на противоположната теза, вижте във видеото нагоре. 

 офис iStock

Сега дано погледнем към проблема с интимните връзки и аргументите на Севар и Василена да поддържат подобен вид връзки. 

Според Василена превозът излиза по-евтин. ,,Другото е, че имаме общи тематики за диалог. Когато се приберем у дома, не е нужно да изяснявам какво е станало и какво е направил някой сътрудник. Той към този момент знае ” , добави тя. 

,,Също, връщам се от работа. Целият свят ми се е изсипал на главата. Жестоко съм изморена. Той знае. А и друго нещо - какво по-хубаво от това да си прекараш цялото време с обичания човек? ” , сподели още Василена.  

Севар от своя страна сподели следното:, ,Според мен хората, които имат проблеми с ревността, би трябвало да си заловен сътрудник. Тогава няма да се тормозят къде е, с кого е. Те ще знаят, ще бъдат там. Много оказва помощ също по този начин на връзката, тя е към този момент на едно друго равнище. Не сте единствено сътрудници. Разбирате се във всяко едно отношение. ” 

 офис iStock

Противоположната теза и още по тематиката за другарските и интимните връзки на работното място, вижте във видеото нагоре! 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР