Връзката с мъж може да бъде щастлива, ако ролята е

...
Връзката с мъж може да бъде щастлива, ако ролята е
Коментари Харесай

Как да се преквалифицирате от „мама“ в любимата съпруга

Връзката с мъж може да бъде щастлива, в случай че ролята е определена вярно. Точно с това множеството дами не съумяват да се оправят, прибирайки горчивите плодове.
Как да се преквалифицирате от „ мама “ в обичаната брачна половинка
В продължение…
1. Справете се със страховете си и обмислете преимуществата, които получавате в тази роля.
 Мама или брачна половинка: каква си по отношение на мъж " Мама " или " брачна половинка ": каква си по отношение на мъж
Какво вършат девойките, когато намерят своя мъж? Вместо да обичат, да се доверяват, почитат и споделят отговорността, те поемат ролят...
Жената поема преобладаваща роля в двойка по някаква причина. Въпреки планината от минуси, тази позиция е комфортна за нея. Тя я защищава от болежка и изменничество. Шансовете са, че сте израснали без татко като дете. Изпитвайки отменяне от първия мъж в живота ви, подсъзнанието ви взема неумишлено решение - в никакъв случай да не се отхвърля. Ето за какво избирате детски, безвредни сътрудници, които са лесни за ръководство. Обичате да отговаряте, да контролирате, да преподавате. Като майка не е нужно да се приспособявате към никого. Може да наложите волята, усетите и ползите си, без да се страхувате, че „ нечовекът “ ще ви бъде лишен. Кой се нуждае от дете на подвластна възраст, некомпетентно да се грижи за себе си? Зад всичко се крие боязън да си самичък, нерешителност в себе си, възприятие, че не заслужаваш любовта на мощен, виновен, състоятелен мъж. Именно с тези отрицателни убеждения би трябвало да работите.
2. Научете се, да виждате брачна половинка си като пълновръстен сътрудник, започнете да му се доверявате, променете държанието си
Спрете да вършиме всичко за мъжа - решение на проблемите му, обезпечаване на потребности, страдание и отърваване от неприятности. Той е пълнолетно и изцяло способно момче, което може освен да се отбрани, само че и да се застъпи за вас. Споделете областите на отговорност в фамилията, помолете брачна половинка си за помощ и го включете в процеса на решение на проблеми. Бъдете не майка, а обичана жена, която се нуждае от мощно рамо. Не се опасявайте да се възхищавате на гения на брачна половинка си, отбелязвайте неговите мощни страни, не забравяйте за благодарността. Оставете го да се потвърди, позволете му да бъде друг, решете проблемите по собствен метод, не се опасявайте да загубите надзор. И спрете да съжалявате мъжа, той не се нуждае от вашето страдание, той се нуждае от почитание и обич.
Веднага щом позволите на брачна половинка ви да се отвори, с цел да се потвърди. Ще видите, че връзките ви с мъжа ви ще се трансформират. От лисица и истерична жена ще се превърнете в обичана и мечтана жена, поради която той ще е подготвен, на какъвто и да е героизъм. Просто се заемете с женските си отговорности и оставете своите на мъжа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР