Връзката с хазартния бос Васил Божков е била основната тема,

...
Връзката с хазартния бос Васил Божков е била основната тема,
Коментари Харесай

Лилана пред съда: Първо ме питаха за Божков

Връзката с хазартния необут Васил Божков е била главната тематика, от която прокуратурата се е интересувала при разпита на някогашната певица Лиляна Деянова (Лилана). Това споделя самата тя пред съда, написа Сега.

" Кога за последно съм ходила в Дубай. Това беше един от първите въпроси на проверяващите, когато влязоха в дома ми ", споделя тя.

Деянова е обвинена за присъединяване в незаконна група, ръководена от бизнеспартньора ѝ Мартин Димитров. Според проверяващите в нея е взел участие и брат ѝ – бийтбоксърът Александър Деянов. Основното обвиняване е за непозволено асимилиране на пари от еврофондове. В момента Деянова и Димитров са в ареста. Деянов бе освободен под гаранция, само че разгласи, че няма да внесе 50-те хиляди лева в символ на митинг и ще влезе в ареста.

" Усетих лек субективизъм на метода, по който доказателствата са посочени, метода, по който са разпитвани очевидците. Самият факт, че на третото изречение от всичките очевидци и чиновници на нашата компания приказват за Васил Божков. Предвид, че ни упрекват за евроизмами и закани, да се приказва за Васил Божков и да се разпитват очевидци за него. За мен това оставя чувство, че аз не съм тук, никой от нас не е тук, поради тези планове, поради че те преди три - четири години към този момент са изпълнени. А сме тук тъй като познаваме един човек, който е почтен към момента ", споделя още Деянова.

Тя призна, че познава предприемача, само че твърди, че в никакъв случай не е търсила помощ от него. Самият Божков също отхвърля да се е намесвал в бизнеса ѝ. Деянова и Димитров се пробваха да сключат контракт за продажба на електронни винтеки с АПИ, само че не съумяха. Според прокуратурата те са заплашвали управлението на пътната организация, че ще ги уволнят. Съдът не откри доказателства по това обвиняване. Дни по-късно прокуратурата пусна обществено част от разпитите на делото. Темата в тях са въпросните закани.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР