Връзката на Глория с младока Добри доста време бе повод

...
Връзката на Глория с младока Добри доста време бе повод
Коментари Харесай

Взрив: Глория безцеремонно би шута на младока Добри, прегръща се с друг! (СНИМКИ)

Връзката на Глория с младока Добри много време бе мотив за спекулации, разискване, мнения, оценки и прочие. Да, възрастовата им разлика е в действителност големичка - Глория чукна 50-така, до момента в който Добрито е едвам на 36 години, само че двамата уверяваха, че се усещат съвършено в компанията един на различен.

Перфектно, съвършено, какъв брой да е съвършено... изключително откакто се понаситиш на мускулите му, тестостерона и мъжките му милувки. Явно Гло се е наситила към този момент, тъй като все по-рядко пускаше фотоси с него, а през вчерашния ден разбуни духовете в нета, прегръщайки различен красавец.

Е, сигурно този красавец няма по какъв начин да размени Добромир и не за друго, ами просто, тъй като е четирикрак. Това е немската овчарка Саймън, който обаче е хубавец и половина, а очевидно Глория доста го обича. Всъщност от дълго време не сме я виждали да грее до Добри и да го гушка с такава деликатност като Саймън.

Не е ясно къде е в този момент певицата, само че несъмнено продължава почивката си. Близки до обкръжението й обаче подшушнаха, че Добрев е изпята ария, тъй като с изключение на няколко приятни часа в леглото, нямало какво повече да предложи на примата и на нея й втръснало.

Ами, какво да кажем - очакваше се, не сме и предполагали, че ще ги забележим като младоженка и жених.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР