Връзката между тях двамата се проявява все по-ярко. Ще стигнем

...
Връзката между тях двамата се проявява все по-ярко. Ще стигнем
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Отсъствието на ГЕРБ и ДПС от комисията Нотариуса ...

Връзката сред тях двамата се демонстрира все по-ярко. Ще стигнем и до много по-високи равнища на въздействия, в случай че имаме време, в това число в политическите среди.

 

Това сподели пред публицисти депутатът от „ Продължаваме промяната “ Бойко Рашков.

 

явяването единствено за няколко минути на двама техни представители, са субструкции. Те се опасяват от крайния резултат, до който може да стигне комисията в чуването на хората. Имаме много поръчки за включване на разнообразни жители, в това число адвокати и юристи, за чуване в комисията, които ще дадат доста по-широка светлина по отношение на активността за въздействие върху правосъдната и политическата власт, в това число в изпълнителната власт на тези две лица, които през цялото време знаем, че са на по-ниско равнище, само че и че не са можели да осъществят активността си без поддръжка от доста по-високи равнища, в това число политически “, добави той.

На въпрос дали непосредствено упреква Бойко Борисов и ГЕРБ, Рашков уточни:

 

„ Имам учредения да приема даже още на този стадий, че връзка сред че са били по отношение на високи политически равнища, с представители на високо заемащи постове от изпълнителната власт, което им е разрешавало да получават директна информация за това против кои лица се водят досъдебни производства, против кои лица се водят инспекции в данъчна и друга сфера и по подобен метод те са били насочени и са се насочвали към жителите, наранени от дейности на държавни органи. Това им е разрешавало да развиват изнудваческата си и лъжлива активност “.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР