Връзката между сексуалното желание и храната е стара почти, колкото

...
Връзката между сексуалното желание и храната е стара почти, колкото
Коментари Харесай

10-те най-добри природни афродизиака

Връзката сред половото предпочитание и храната е остаряла съвсем, колкото света. Храните и напитките, които имат свойствата да подобрят половото предпочитание познаваме като афродизиаци.

Името си те получават в чест на гръцката богинята на хубостта, любовта и половото привличане Афродита и безусловно значи „ любовна приятност “.

В природата афродизиаците са доста и най-различни. Днес ви представяме 10-те най-ефикасни натурални любовни стимуланта. На вас оставяме преценката кой от плодовете на Афродита ще откъснете, с цел да подсилите най-значимото и мощно човешко възприятие – Любовта!

10. Шоколад

 10-те най-хубави естествени афродизиака

Известен факт е, че шоколадът има свойствата да покачва настроението. Това се дължи на една от най-цените аминокиселини за човешкото тяло, които се съдържат в него – фенилаланин. Този съставен елемент участва в какаото на прахуляк и подтиква производството на ендорфин или „ хормонът на щастието “. Така че не забравяйте към идната вечеря с обичания човек да добавите и малко от обичаното шоколадово прелъщение.

9. Морски блага

Бъдете смели в кухнята и не се колебайте да приготвяте ястия от октопод, скариди, калмари, омари. В състава си те съдържат голямо количество цинк и желязо, а точно тези съставни елементи усилват желанието за секс и половата мощност. Според легендата, от стимулиращите свойства на морската храна ежедневно се възползвал и популярния прелъстител Казанова.

8. Мед

 10-те най-хубави естествени афродизиака

Медът има качествата освен да укрепва имунитета, да защищава от вирусни инфекции, настинки и отмалялост, само че и да усилва либидото. В пчелния прашец се съдържат специфични субстанции, които работят възбуждащо върху тялото. За да увеличите половата си интензивност и вкус за скотски удоволствия, яжте по супена лъжица мед дневно.

7. Орехи

Ореховите ядки са богати на фосфор, мед, цинк, всички витамини от групата В и белтъчини. Затова, с изключение на лекарство и храна, от епохи орехите са считани за мощен афродизиак. Не инцидентно още античните римляни ги употребявали, за увеличение на мъжката потентност.

6. Кафе

 10-те най-хубави естествени афродизиака

Както твърди група английски учени, кафето е отличен стимулант на половото привличане, защото има свойството да подтиква онази част от мозъка ни, която е виновна за половата възбуденост. Ето ви още една причина да поканите на чаша ароматно кафе индивидът, който харесвате.

5. Яйца

Вероятно знаете, че за увеличение на половата интензивност, тялото има потребност да бъде „ заситено “ с витамини А и В1, както и с протеин. Всички тези съставни елементи, събрани на куп, се съдържат в яйцата.

4. Гъби

 10-те най-хубави естествени афродизиака

За да увеличите либидото си, безусловно включете гъбите във вашето ежедневно меню. Те съдържат два пъти повече протеини, в сравнение с пилешкото. Освен това са богати на микроелементи като цинк, който има директна връзка с подсилването на половия нагон. Особено потребни в тази ситуация са гъбите патешки крайник.

3. Канела

За да спечелите вниманието на даден мъж – пригответе му ядене с канела. Тя е натурален афродизиак, който съдържа калий, фосфор, цинк, желязо и селен. Комбинацията от тези хранителни субстанции трансформира канела в мощен полов стимулант. Освен това ароматната фалшификация е потребна за здравето – укрепва имунната система и подтиква мозъчната интензивност.

2. Целина

 10-те най-хубави естествени афродизиака

Множество потребни микроелементи се намират освен в корените, само че и в зелената част на целината. Тя е натурален източник на калий, витамин С, фосфор. Ефектът от порция салата от целина е съпоставим с действието на една таблетка Виагра. Сега разбрахте ли за какво от дълголетия растението е считано за съвсем единственото лекарство против импотентност?

1. Ягоди

Трудно е да си представим сантиментална вечер без ягоди и шампанско, нали? Не инцидентно този плод се свързва с разгорещените пристрастености. Ягодите съдържат фолиева киселина, тиамин, рибофлавин, който усилват равнището на женските и мъжките хормони, виновни за половото въодушевление и предпочитание.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР