Връзката между президента Румен Радев и БСП е абсолютно доказана.

...
Връзката между президента Румен Радев и БСП е абсолютно доказана.
Коментари Харесай

Иван Ченчев: БСП стои зад успеха на Радев |

Връзката сред президента Румен Радев и Българска социалистическа партия е безусловно потвърдена. В генезиса на неговия политически триумф стои Българска социалистическа партия. 

Това съобщи Иван Ченчев от Българска социалистическа партия. По думите му поддръжката от други политически партии приказва за триумфа на президента Радев да консолидира поддръжка за себе си. 

Румен Радев е безалтернативен за нас, сподели още Ченчев.

Според него другите партии в доста от случаите са бягали от отговорност, а Българска социалистическа партия е потвърдила през това време, че застава зад решенията си било то във връзка с президентството, било то в Народното събрание и отвън него.

Иван Ченчев съобщи, че Българска социалистическа партия не се тормози за коя партия президентът Румен Радев ще дръпне повече гласоподаватели.

" Гледаме към изборите. Явяваме се на едно съревнование, в което всеки български глас е значим и ние се борим за него ", добави депутатът от Българска социалистическа партия.

Той посъветва " Продължаваме промяната " да не бързат, тъй като е имало и друга партия, която е заявявала съществени неща във връзка с смяната, само че не са се случили. 

По думите му проф. Герджиков е най-сериозният противник на Румен Радев, а Лозан Панов няма късмет за балотаж.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР