Връзката между писателката на Хари Потър Дж. К. Роулинг и

...
Връзката между писателката на Хари Потър Дж. К. Роулинг и
Коментари Харесай

Какво са казали Ема Уотсън и Даниел Радклиф, докато Дж. К. Роулинг казва, че „няма да им прости“

Връзката сред писателката на Хари Потър Дж. К. Роулинг и звездите от филмовата акомодация на книгата се разпадна през последните години, с неща в този момент наподобява непоправимо.

В обществените медии в сряда вечерта Роулинг се прицели в актьорите Даниел Радклиф и Ема Уотсън след публикуването на разногласен отчет по отношение на услугите на NHS England за тъждество сред половете за деца и младежи.

Отговаряйки на почитател в Twitter (X), който допусна, че Роулинг ще одобри опрощение от Радклиф и Уотсън за поддръжката им за транс общността, създателят, сериозен към пола, подлага на критика звездите, които „ употребяват платформите си, с цел да ги приветстват “ прехода на деца, което допуска, че тя няма да елементарни на звездите от филмовия франчайз, даже в случай че се извинят.

Нито Радклиф, нито Уотсън са говорили обществено за Роулинг през последните месеци, като и двамата преди този момент деликатно не назоваваха писателя, когато обсъждаха тяхната интензивност или проявление на поддръжката им за LGBTQ+ об...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР