Връзката между не може да бъде напълно отхвърлена. Това заяви

...
Връзката между не може да бъде напълно отхвърлена. Това заяви
Коментари Харесай

ЕМА: Връзката между образуването на съсиреци и ваксината на Астра Зенека не може да бъде напълно отхвърлена

Връзката сред не може да бъде изцяло отхвърлена. Това съобщи шефът на (ЕМА) Емер Кук пред комисията на Европейския парламент по опазване на здравето. Тя означи, че инспекцията на въздействието на имунизацията продължава, както и че е естествено да има сходни случаи, когато се имунизират милиони хора.
Кук добави, че ЕМА прави оценка три обещаващи медикаменти против Covid-19. Отделно от това продължава оценката на съветската ваксина " Спутник V ", както и на препаратите на " Новавакс " и " КюрВак ".
 Европейски Съюз подхваща правосъдни дейности против AstraZeneca поради недоставени ваксини Европейски Съюз подхваща правосъдни дейности против AstraZeneca поради недоставени ваксини
Европейски Съюз е заставен да предприеме правосъдни дейности, в това число ограничавания за експорт, против AstraZeneca, защото не е доставила имунизацията. Т...
Доставките в Европейски Съюз на имунизацията на " Янсен " ( " Джонсън и Джонсън " ), която към този момент бе утвърдена, стартират от края на април. Кук означи, че тази ваксина ще се слага с една доза и дава 67 на 100 успеваемост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР