Връзката между мъж и жена е сложна, многостранна, но тя

...
Връзката между мъж и жена е сложна, многостранна, но тя
Коментари Харесай

Тези пет грешки мъжете не могат да простят

Връзката сред мъж и жена е комплицирана, многостранна, само че тя може да направи двама души щастливи. Понякога двамата просто не се схващат, наподобява, че никой никого не чува, кавгите стават по-чести и в следствие съюзът може да бъде опустошен.
Жените постоянно споделят своите недоволства, само че това не значи, че мъжете нямат недоволства. Те избират да мълчат за тях, само че няма да могат да простят тези 5 неточности на половинките си.
 Формата на очите приказва доста за мъжкия темперамент Формата на очите приказва доста за мъжкия темперамент
Характерът на мъжа може да се разбере по разнообразни способи, само че очите ще опишат най-добре за силата на мощния пол. Обърнете внимание...
Критика пред очевидци
Връзките без рецензия просто не могат да съществуват, само че е значимо да разберете, че вашето неодобрение, мненията би трябвало да се показват извънредно уединено. Критиката пред очевидци към вашия мъж е неприемлива. По този метод го унижавате в очите на другите и в неговите. Не забравяйте, че не би трябвало никой да влиза в персоналното ви пространство. Не бива да ги посвещавате в детайлности за кавги и недоразумения. Никога не провеждайте диалози, в които вашият мъж е подложен на критика. Ако сте с него, бъдете на негова страна — постоянно. Критиката да е уединено.
Отрицание на мъжествеността на колегата
Започвате да го възприемате като даденост, забравяте за благодарността, постоянно желаете да сте водеща. Ако желаете да бъдете с мъж, оставете го независим и бъдете до него, вместо да бягате напред. В една връзка никой не би трябвало да настига никого. Също по този начин, в никакъв случай не казвайте на мъж: " Ти не си мъж! " Той ще бъде отчаян освен от себе си, само че и от вас — това е началото на края на връзката.
Ревност без причина
 6 знака, че сте избрали неверния мъж 6 знака, че сте избрали неверния мъж
Съвсем обикновено е в едно семейство от време на време да има разправии и кавги. В актуалното всекидневие на непрестанен стрес това се случва. Но...
Ревността в никакъв случай не е добра, тя е разрушителна. В някои случаи ревността е естествена реакция на избрани условия. След това би трябвало да се приказва и не помни. Понякога дамите стартират да ревнуват без причина, пробват се да управляват живота на мъжа, намерено го лимитират. Никой не харесва това. Ако превърнете връзката в разпит и непрекъснато наблюдаване на живота на колегата ви, той ще се умори и ще си отиде.
Манипулация
Всички доста добре знаят, че дамите могат тънко и грациозно да манипулират своите избраници, само че на малко на брой това ще им хареса. Често операцията се основава на желанието да вземете, да получите допустимо най-вече от колегата. Подобно отношение унижава, наскърбява и няма да ви се размине. Ще пристигна време, когато мъжът ще се умори да извършва вашите прищявки.
Обиди
Унижението и обидата на колегата е директно пренебрежение за него. Мъжете реагират изключително остро, в случай че думите на засегнатост от жена му летят към другари и родственици.
 9 неща, които желаят мъжете, само че в никакъв случай не приказват за тях 9 неща, които желаят мъжете, само че в никакъв случай не приказват за тях
Мъжете постоянно премълчат възприятията си, тъй като това е заложено в тяхната природа. По предписание те имат избрани упования от половинката с...
Щастието и хармонията в една двойка постоянно зависят от старанието на двама души. Покажете с образеца си по какъв начин да се отнасяте с обичания си мъж, не толерирайте недостойното му държание и бъдете щастливи дружно.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР