Връзката между Албена Михова и Тома Здравков приключи преди доста

...
Връзката между Албена Михова и Тома Здравков приключи преди доста
Коментари Харесай

Албена Михова срази Тома: Броеше колко фенове има всеки от нас, пълен завистник!

Връзката сред Албена Михова и Тома Здравков завърши преди много години, само че и до през днешния ден тя буди интерес. Не единствено тъй като той е с 12 години по-млад от нея, а тъй като и двамата са с доста невъздържан темперамент.

Актрисата разкри в изявление нещо доста забавно, което се е случвало по време на връзката й с рокаджията. Оказва се, че той е броял кой от тях двамата има повече почитатели и е избивал комплекси, че тя е по-известна от него.

Михова не загатна името на Тома, само че най-вероятно става дума точно за него, тъй като това е най-сериозната й връзка с отрицателен край. Тя показа единствено, че мъжът също е бил с специалност от сферата на изкуството, обществена персона, по тази причина е завиждал на почитателите й.

Разбира се, тези изказвания за Тома опонират на всичко, което се сподели за него по време на „ Като две капки вода “. Всички в екипа се спукаха да повтарят, че той е доста добър и непретенциозен човек.

Всъщност обаче може и да се е прикривал, тъй като след шоуто очевидно възрази на третото си място, което съгласно него не е действително на фона на представянето му. Затова рок артистът не чества с останалите след финала.

Във въпросното изявление стана ясно, че преди време Слави Трифонов не е поискал да продължи контракта на Албена Михова. Тя работеше при него в „ Хъшове “ и в началните епизоди на „ Шоуто на Слави “.

Маги Халваджиян също към този момент не я кани за своите излъчвания. Актрисата се усеща огорчена от това, само че не му се сърди.

Инфо: БЛИЦ, Crimesbg.com

Тагове: Албена Михова Тома Здравков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР