Връзката и раздялата на певицата Гери-Никол с ММА боеца Дани

...
Връзката и раздялата на певицата Гери-Никол с ММА боеца Дани
Коментари Харесай

Това ли е новото гадже на Гери-Никол? Небезизвестен мъж се гушна в деколтето ѝ

Връзката и раздялата на певицата Гери-Никол с ММА боеца Дани Илиев бяха едни от начин на живот събитията на предходната година. Но още по Коледа в телевизионно изявление Гери-Никол показа, че е в нова връзка, като не показа повече елементи. 

Виж още: Сексапилната Дени от " Един за различен " съобщи: " Eто това е щастието в моя живот "  

След това Гери-Никол пътува доста и на всички места по света, като все някой я снимаше без певицата да издава повече информация за това с кого споделя тези скъпи мигове. Е, една фотография може би малко повдига завесата:

Виж още: За изкуството да обичаш себе си: Андреа проговори за голямат смяна

 

Под фрагмента няма текст, който да ни споделя доста за случилото се, само че пък Гери-Никол е отбелязала индивида на фотографията, който по този начин буйно целува деколтето ѝ - Мартин Гешев. Всъщност това не е първият път, в който " чуваме " за това име. 

Преди време името на Мартин бе свързвано с това на поп-фолк певицата Мария. И тогава " доказателствата " в посока връзка бяха мощни - Мария беше в прегръдките му, като даже беше написала " My Life " под фотото.

Виж още: Жанета Осипова обсипана със злато в слънчева Турция: " Съжалявам, че се налагам "  

За Мартин Гешев родните таблоиди са писали, че е " известен във фризьорските среди ", само че уви профилът му в Instagram е заключен. Там обаче го следват десетки звезди - Мария, Жанета Осипова, Мариана Маринова, Георги Малев.

Изображение: https://www.instagram.com/gerynikol 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР