Връзката е нещо хубаво. Да, казахме го, не очаквай, че

...
Връзката е нещо хубаво. Да, казахме го, не очаквай, че
Коментари Харесай

Малките безплатни радости за една жена

Връзката е нещо хубаво. Да, казахме го, не очаквай, че животът ти ще е протече като този на Муди. Нямаш късмет, друже. Единственият вид да преживееш фантазията е с задоволително опиати, с цел да можеш да включиш фантазията. И да, би трябвало да показваш усеща към нея, които постоянно се показват с дарове и благи жестове. Това е цената на всяка връзка – би трябвало да платиш сантименталния налог. Представяме най-хубавите и безболезнени способи за запазването на щастието и равновесието на планетата. Любовтта е безвъзмездна, само че единствено се пробвай да й покажеш какъв брой доста я обичаш – нямаш толкоз пари, братле! И въпреки всичко има жестове, които не костват нищо, уреждали са съвсем всеки със златна карта за задния й вход, както и екстри като окови и копринени чорапи. Бъди малко по-добър за нея и завоюва всичко, което искаш!

Целувките
М-да, желаеме да са повече френски, само че на обществено място е по-добре да пропуснеш. Не е толкоз неприятно, в случай че тя употребява по-малко грим и не наподобява на кокоши гъз в лицето. Целувките са благ жест за нея, стига да нямаш палавия език на пепелянка… Пробвай и ще се доближиш до задачата си.

Лъжичките
М-да, знаем какво ти е! Постоянното триене на нейните изкусителни елементи е задоволително, с цел да можеш да теглиш Боинг на пистата. Стискай, друже, това е тестване. Гушкането е нещо като нежната виагра за дамите. По някаква причина, те стартират да освобождават хормони на щастието, до момента в който ги гушкаш, а щастливата жена е перверзна жена, повярвай ни! Гушкай я, стискай зъби и се оправи с това тестване! Знаем, че можеш!

Малките жестове
Харченето на пари за нея е възбуждащо, само че не е задоволително. Не си мисли, че новият телефон ще я накара да протърка твоята цепеница. Добре, ще я накара, само че не е това концепцията. Все отново приказваме за безплатните неща, нали? Малките жестове са точната доза благополучие за нея. Дори не е належащо да се бъркаш в джоба, слушай какво желае, от какво има потребност и си подготвен за нещо по-добро. Пробвай и ще видиш, че всичко ще бъде по-добре. Дори и един смс с текст „ Обичам те! “ е задоволителен.

Нейните старания
Тя няма да прави мусаката на мама, даже няма да се приближава до нейните качества, само че това не значи, че би трябвало да бъдеш гад. Всяка жена, която те е избрала се старае да те направи благополучен. Дори и да не си удовлетворен, оценявай това, което прави. Все в миналото ще се научи да свири като Лиса Ан. За всичко си би трябвало процедура, имай самообладание, бъди добър и продължавай с комплиментите.

Кухнята
Живеем в 21 век. Не си рицар и нямаш храм с 15 девойки, които са подготвени да излъскат меча. Чувал ли си за женското порно? Това са всички моменти, в които вършиш малко от нейната работа. Замисли се за тези досадни неща, които тя ненавижда. Купуваш миялна машина или започваш да миеш чиниите. Ако искаш секс, помогни й. Така няма да има оправдания с безконечното главоболие. Не питай от кое място знаем…

Майсторът на прегръдките
Никога не я оставяй на студено. Жените постоянно имат потребност от внимание и защита. Тя постоянно ще има потребност от чувството за отбрана. Не пропускай опция да си покрай нея, прегръщай я през кръста (не през задника), когато имаш опция, хвани я за ръка, когато сте дружно. Тези дребни сигнали работят доста добре на подсъзнателно равнище. Прави ги по-често и ще видиш, че имат резултат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР