Враца вече може да съперничи на някои от най-популярните европейски

...
Враца вече може да съперничи на някои от най-популярните европейски
Коментари Харесай

Ей такава случка може да се види само в Дивия Северозапад

Враца към този момент може да съперничи на някои от най-популярните европейски столици. Градът има нова туристическа атракция – файтони в центъра на града.

Уникалното представление събра очите на всички врачани, излезли на вечерна разходка към 18.30 часа през днешния ден. Пред едно от най-хитовите заведения в града – „ Кадифе” спря „ блестяща каляска”. „ Принцът”, който пристигна безусловно на бял кон, най-безцеремонно паркира каретата си от страни на пешеходната зона, и влезе в кафенето.


След като не се откри принцеса, която да се качи на каляската, той реши да удави тъгата, като си поръча високоградусово пиво. Изглежда обаче любовните страдания не го терзаеха изключително, защото малко по-късно принцът излезе с танцова стъпка от заведението и още повече впечатли минувачите с кръшни придвижвания.


За страдание обаче каляската се оказа елементарна каруца, а принцът носеше гумени ботуши...

Въпреки това куриозната панорама се радваше на нечуван интерес. Десетки минувачи си направиха селфи с белия жребец. Единствените, които проспаха атракцията, бяха служителите от общината и полицейските чиновници, въпреки постройките, в които работят, да се намират на метри от горещата точка.

Източник и фотоси: BulNews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР