Враца ще бъде домакин на първото по рода си планинско

...
Враца ще бъде домакин на първото по рода си планинско
Коментари Харесай

Стягат планинско дрифт състезание за автомобили във Врачанския Балкан

Враца ще бъде хазаин на първото по рода си планинско дрифт съревнование, оповестиха от локалната администрация. То ще се организира идващия уикенд, на пътят към хижа „ Пършевица “ и в него ще се включат водачи от класове “Pro1 “ и „ Pro2 ”.
Началото ще бъде сложено на 26 август, като до обяд ще са тренировките, а следобяд – квалификациите. Вечерта от 19 часа, на площад „ Христо Ботев “ във Враца жителите и гостите на града ще могат да се срещнат с водачите и да прегледат дрифт колите. Самото съревнование ще е на 27 август, а награждаването ще е вечерта, от 19 часа, в центъра на Враца.
" Събитието се провежда от Автомобилната федерация на България, благодарение на Община Враца и още няколко организации ", споделиха от администрацията. От там прецизират, че за улеснение на искащите да посетят надпреварата от Общинско сдружение „ Тролейбусен превоз “ ще правят транспорт до мястото. " Билетите са по 10 и 15 лева за двата дни, като деца до 7 години ще влизат гратис ", оповестяват още уредниците.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР