Враца се сдоби с 9 нови тролейбуса. Доставката бе направена

...
Враца се сдоби с 9 нови тролейбуса. Доставката бе направена
Коментари Харесай

Враца се сдоби с 9 нови тролейбуса от висок клас

Враца се снабди с 9 нови тролейбуса. Доставката бе направена от " Авто Инженеринг Холдинг Груп " по социална поръчка " Модернизиране на градския превоз в община Враца, фаза II - покупка на тролейбуси за обслужване на транспортната скица на Враца. "

Тролейбусите са висок клас, и ще подобрят доста качеството на публичния превоз на Враца от позиция на екология и улеснение на пасажерите.

" Радваме се, че сме част от развой, който ще докара до доста повишение на комфорта и сигурността на пасажерите в публичния превоз на Враца " - разяснява мениджърът на " Авто Инженеринг Холдинг Груп " - Юлиан Димов. " Нашата компания е съществено ангажирана с развиването на екологичния електрически превоз, а старанието ни е да работим за устойчива естествена среда. "

 Снимка: "Авто Инженеринг Холдинг Груп "

Кметът Калин Каменов съобщи, че Враца освен резервира екологичния си превоз, само че и го надгражда. " Съвсем скоро ще сме измежду градовете с напълно електрически превоз ", добави той.

Тролейбусите са 12 метрови нископодови, с общ потенциал 85 пасажера всеки. Разполагат със система за наклоняване, улесняваща качването на пасажерите, както и с рампа за хора със затруднено напредване. Оборудвани са с последно потомство видео наблюдаване, както и с USB портове за зареждане на мобилни устройства.

Превозните средства са произвеждане на Energis, Metropolis - MP, част от полско-беларуския консорциум BKM Holding.

 Снимка: "Авто Инженеринг Холдинг Груп "

Като част от контракта " Авто Инженеринг Холдинг Груп " поема гаранционна поддръжка в границите на 24 /двадесет и четири/ месеца или пробег до 100 000 километра. Компанията има лична високо софтуерна индустриална и сервизна база и готови екипи за ремонт и поддръжка на транспортните средства.

Проектът за доставката на 9 тролейбуса е на стойност 9 087 300 лв. и се финансира по Оперативна стратегия " Околна среда 2014 - 2020 година ", съфинансирана от Европейския съюз посредством Кохезионния фонд и от държавния бюджет на Република България.

За " Авто Инженеринг Холдинг Груп "

" Авто Инженеринг Холдинг Груп " е основана през 2003 година и е един от водещите производители и снабдители на българския пазар на профилирани транспортни средства и съоръжение за противопожарни, аварийно-спасителни, полицейски, летищни, медицински, комунални и други държавни служби.

Партньорствата с производители на електрически рейсове и тролейбуси е главен акцент в работата на компанията в последните години. Наскоро " Авто Инженеринг Холдинг Груп ", дружно с китайския си сътрудник Golden Dragon, подписа контракт за доставка на електрически рейсове за община Хасково.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР