Враца осъмна блокирана от жандармерия и служители на ГДБОП. Постове

...
Враца осъмна блокирана от жандармерия и служители на ГДБОП. Постове
Коментари Харесай

ГДБОП и жандармерия окупираха Враца

Враца осъмна блокирана от жандармерия и чиновници на ГДБОП . Постове има освен на входно-изходните пътни артерии на града, а и на по-големи кръстовища. Проверяват се най-вече първокласни коли. Официална информация за акцията обаче към момента няма. Но по думите на основния секретар на Министерство на вътрешните работи комисар Младен Маринов пред бТВ към този момент има и арестувани.

Извършват се претърсвания и се събират доказателства, уточни още основният секретар на Министерство на вътрешните работи. Акцията, която е почнала още рано сутринта, се организира от ГДБОП и ОД на МВР-Враца взаимно с жандармерията.

Миналата седмица акция на органите на реда имаше и в региона, и при нея бяха арестувани 7 индивида от групата на Цветомир Ценов-Квиц, а двама продължиха да се търсят. Групата е работила на цялата територията на Врачанско, само че най-много в Козлодуй, близките села и регионалния град.

Директорът на ГДБОП Ивайло Спиридонов тогава разгласи, че сходни проведени незаконни групи работят във всеки един по-голям град в България и акции по тяхното обезвреждане ще се организират непрекъснато. В края на срещата с врачанските медии той разгласи " Очаквайте ни скоро отново нощем, напълно скоро ".
 Ивайло Спиридонов на напред във времето Дарик Враца
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР